Příspěvky uživatele - 158.124

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kulatá mrkev, 29.2.2012
Predvlani sme guľatú mrkvu uložili do piesku v pivnici. Koncom zimy sa ale dostala do piesku voda a všetky guľaté mrkvičky zhnili na kašu. Keby sa dala kúpiť v sáčku iba čierná mrkva, tak idem do toho. Kolieska tejto mrkvy sú naozaj efektné. Že farba... celý příspěvek >
Prořezat švestku teď?, 29.2.2012
Dobrý večer! Máte pravdu Stanislawe, ale znamená to, že to minimum zákazníkov nemá právo si kúpiť stromček so stredníkom? Niekedy sú malé korunky tak dokonale vnútri vyholené, že nemáte šancu už nič zmeniť. Skúste si niekedy vypestovať broskyňu... celý příspěvek >
Ad M.V.: Používate opäť nešťastné prirovnanie. V aute môžete jazdiť bez zapnutých pásov aj 10 rokov a nič sa vám nemusí stať, okrem príp. pokuty od dopraváka. Keď ale ostrihám broskyne koncom marca- v čase nalievania kvetných pukov a počas celej... celý příspěvek >
Pani Zuzano, keď budete Orech kráľovský (vlašský) rezať skôr, napr. v auguste, pripravíte sa o časť úrody nedozretých plodov. Počula ste už niekedy o "klácení ořechů" a viete, aký má okrem zberu plodov tento úkon význam?
Snažil som sa tiež ako p.Václav pestovať kôstkoviny so zachovaním stredníka, najmä tie čo som si vypestoval očkovaním semenáčkov. U kúpených stromčekov broskýň s vystrihnutým stredníkom (dlhoročný nešvár v škôlkach) už to nebolo také jednoduché. Pri... celý příspěvek >
Preočkovanie starého vinohradu, 29.2.2012
Neviem, kde býva p.Mičurinec, ale je pravda, čo píše vjk, že v drsnejších podmienkach je termín očkovania v marci dosť skoro. Napr. Peter z Martina, ktorému som nastrihal rezky, má vo vinohrade ešte sneh. Očkovať do niečoho, o čom neviem, či to... celý příspěvek >
Ad PP: Hodnotnejšie je ZAŽITÉ ako POČUTÉ. Vaše "skúsenosti" s pestovaním" broskýň svedčia o tom druhom. O rozdieloch v termínoch jarného rezu broskýň medzi teplými a drsnými polohami som včera písal 2x. Stačí lepšie čítať a neprekrucovať obsah... celý příspěvek >
Množení vinné révy, 28.2.2012
Postupne prichádzam k názoru, že dôležitejšia je vonkajšia teplota, aby očká rašili pomalu. Preto som tentoraz dal PETku do chladnejšej miestnosti, kde je iba okolo +17 st.Celzia.
Množení vinné révy, 28.2.2012
To je ceľkom zaujímavý postreh s marcovými rezkami bez korienkov. Ani sa mi nechce veriť. Marec je tu "coby dup!" Napriek tomu skúsim dať rezky z chladničky a vonku ustrihnuté do PETky s vodou aj v marci a v máji uvidím. Pri presádzaní... celý příspěvek >
Kalendář ovocného trhu 1909 Hrušky, 28.2.2012
Pane Vítku, keby nebolo Vaších skvelých príspevkov, bolo by na tomto fóre móóc smutno. Držím Vám palce! 
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika