Příspěvky uživatele - 20.193

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Émerald edge - ohraničení záhonů, 4.7.2012
Dobrý den, máte někdo zkušenost s plastovými díly na ohraničení záhonů, trávníků "emerald edge"? Slibují 10 letou trvanlivost, snadnou "aplikaci" -  jen kladivem tlouct... Zní to hezky, ráda bych ale věděla, zda to tak skutečně je. Plast mi... celý příspěvek >
Hrušeň - co je to?, 22.5.2012
Dobrý den, ano, vypadá to naprosto stejně, děkuji, že jste byl tak laskav a velmi ochotný a vyfotil to. (Mně nejdou stahovat fotky a proto jsem se snažila o prostý popis...). L. D.
Hrušeň - co je to?, 21.5.2012
Dobrý den, mám banální otázku. Na listech hrušně se dělají sytě rudé puchýřky, hustě vedle sebe, mladé listy jsou téměř celé rudé, zároveň se lístky kroutí a muchlají k rubové straně. Stromek je rok zasazený, bojím se, aby ho cosi úplně neodrovnalo,... celý příspěvek >
Josta - co jí je?, 16.5.2012
Lído, děkuji.
Josta - co jí je?, 15.5.2012
Dobrý den, roky mi víceméně bez péče bujně rostla a plodila josta, letos jí cca před 3 týdny bez příčiny náhle začala usychat jedna z hlavních větví, je to zhruba čtvrtina celého keře. Nezdá se, že by se to dál šířilo, ale přirozeně se bojím, co... celý příspěvek >
Hokkaido - jaké má nároky na teplo?, 5.3.2012
Děkuji všem velmi za rady, zní to optimisticky. L.D.
Hokkaido - jaké má nároky na teplo?, 29.2.2012
Dobrý den, může mi někdo zkušenější poradit, jaké má hokkaido nároky na teplo? Chci ji pěstovat pod Ještědem na chladnějším místě, tedy žádná "žírná Haná"... Je to možné jen tak na záhonu, nebo je třeba skleník, fóliovník... či jen... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika