|
Příspěvky uživatele - 105.71
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co s rajčatami?, 20.4.2012 je to jediný důvod? Co myslíte ostatní? |  | Co s rajčatami?, 20.4.2012  Co prosím s těmito rajčatami?
Vůbec mi nedrží a točí se za sluníčkem, musíš otáčet každý půl den.
Některé jsou velmi vysoké (cherrola) a některé nízke (ldyll), vyseto stejně, je to normální?
Mají dost místa podle foto, nebo bych je měl... celý příspěvek > |  |
|  | Zemina na rajčata, 28.3.2012  ok a nezkazil jsem nic, když jsem tyto rajčata ještě nepřesadil ze sadbovače? Díky |  | Zemina na rajčata, 27.3.2012 Zdravím. Mám tu rok starý substrá pro zeleninu (od agra), který jsem měl přes zimu venku. Je problém ho te´d použít, nebo bych měl raději pořídit nový zarhadnický substrát? Neztratil živiny nebo je to jedno? Díky. Adam |  | Papriky - klíčivost semen, 28.2.2012 Kdyžtak až se chytnou tak je mohl některé přesadit níže? Co vy na to? |  | Papriky - klíčivost semen, 28.2.2012 Jinak mi přijde, že mi to oproti vám roste strašně pomalu, nevím čím to může být..kropím obyč vodou... |  | Papriky - klíčivost semen, 28.2.2012  Tady foto, lépe mi to nešlo, stačí to? Co se stane, když nejsou zapuštěné, více v zemi? |  | Papriky - klíčivost semen, 28.2.2012 Nevadí když jsou papričky přesazení 1,5cm od hlínou? |  | Papriky - klíčivost semen, 27.2.2012 Co se stane, když jsem u malých sazaniček poškodil kořeny, nebo ohnul stonek? Zotaví se? Nečekal jsem, že to bude taková práce na pinzetu :(
připomínám že jsem zatím přesazoval jen rajčata, papriky jsou snad pevnější... |  | Papriky - klíčivost semen, 27.2.2012  Přesadit do kelímků nebo ne?
Vadí, když jedna sazenička papriky má místo dvou lístků, jen jeden? |  |
|  |
 |
|
|
|