Příspěvky uživatele - 105.71

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co s rajčatami?, 20.4.2012
je to jediný důvod? Co myslíte ostatní?
Co s rajčatami?, 20.4.2012 Obsahuje fotku
Co prosím s těmito rajčatami? Vůbec mi nedrží a točí se za sluníčkem, musíš otáčet každý půl den. Některé jsou velmi vysoké (cherrola) a některé nízke (ldyll), vyseto stejně, je to normální? Mají dost místa podle foto, nebo bych je měl... celý příspěvek >
Zemina na rajčata, 28.3.2012 Obsahuje fotku
ok a nezkazil jsem nic, když jsem tyto rajčata ještě nepřesadil ze sadbovače? Díky
Zemina na rajčata, 27.3.2012
Zdravím. Mám tu rok starý substrá pro zeleninu (od agra), který jsem měl přes zimu venku. Je problém ho te´d použít, nebo bych měl raději pořídit nový zarhadnický substrát? Neztratil živiny nebo je to jedno? Díky. Adam
Papriky - klíčivost semen, 28.2.2012
Kdyžtak až se chytnou tak je mohl některé přesadit níže? Co vy na to?
Jinak mi přijde, že mi to oproti vám roste strašně pomalu, nevím čím to může být..kropím obyč vodou...
Papriky - klíčivost semen, 28.2.2012 Obsahuje fotku
Tady foto, lépe mi to nešlo, stačí to? Co se stane, když nejsou zapuštěné, více v zemi?
Nevadí když jsou papričky přesazení 1,5cm od hlínou?
Papriky - klíčivost semen, 27.2.2012
Co se stane, když jsem u malých sazaniček poškodil kořeny, nebo ohnul stonek? Zotaví se? Nečekal jsem, že to bude taková práce na pinzetu :( připomínám že jsem zatím přesazoval jen rajčata, papriky jsou snad pevnější...
Papriky - klíčivost semen, 27.2.2012 Obsahuje fotku
Přesadit do kelímků nebo ne? Vadí, když jedna sazenička papriky má místo dvou lístků, jen jeden?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika