|
Příspěvky uživatele - 65.203
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký typ čerpadla?, 19.6.2011 Takže teda jedině domácí vodárnu... děkuji :-) |  | Jaký typ čerpadla?, 19.6.2011 Dobrý den,
bohužel se nevyznám vůbec v čerpadlech, protože jsem do nedávna bydlel v bytě a tak potřebuji poradit. Ve sklepě máme vývod ze studny, na kterém byl jakýsi starý darling. Z něho je vyvedená trubka ven na zahradu, kde je na ní klasický... celý příspěvek > |  |
|  | Kiwi, 1.6.2011 tak já to tak nechám teda... |  | Kiwi, 29.5.2011  Dobrý den,
kiwi mi krásně roste, ale přijde mi to hodně husté, chtěl bych se zeptat. Mají se nové větve prořezávat nebo to tak nevadí?
Děkuji |  | Řízkování, 7.4.2011 Dobrý den,
také by mě zajímalo, jen informativně, jak se množí broskvoň?
Koupili jsme si dům před půl rokem a teprve se na zahradě učím. Všechno je pro mě nové a zjistil jsem, že množení ovocných stromů, mi připadá jak úkon pro jaderného fyzika... celý příspěvek > |  | Kiwi, 3.4.2011 Děkuji za uklidnění :-) Doporučuje se velká zálivka na jaře? |  | Pokácení ovocných stromů, povolení?, 26.3.2011 No já tam nové vysazovat neplánuji, protože tam spíš do budoucna budu chtít stavět. U domu co je pozemek, je hned vedle, jsem vysadil letos 6 nových stromků. Tak třeba by to stačilo, jako ta obnova, ač je to kousek vedle... Zkusím tam pro jistotu... celý příspěvek > |  | Pokácení ovocných stromů, povolení?, 26.3.2011 Dobrý den, koupil jsem pozemek za domem a je na něm asi 5 vzrostlých starých jabloní, které mi zavází. Mají již i dost suchých větví. Chtěl bych je pokácet, ale mají v průměru kmene asi 40 až 50 cm, odhadem. Nevíte někdo, kolik stojí povolení na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|