Příspěvky uživatele - 141.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stupické polní rané - výsev, 23.4.2013
Zkusit to můžete, Stupické p.r. je naše najranější odrůda, jistě se plodů letos dočkáte. Odhadovala bych začátkem srpna (dle polohy pěstování). J.
Roubování melounů a okurek 2012, 19.4.2013 Obsahuje fotku
Přikládám fotku rostliny odrůdy Tribute na Sprinteru vyseté 1.3., foto je ze včerejška těsně před zasazením do skleníku. Jazýčková metoda je náročná na jemnou motoriku, je to taková piplačka. K upevňování roubu mi nejlépe vyhovují nastříhané pásky z... celý příspěvek >
Čím hnojit papriky a rajčata na plody, 15.4.2013
Zadejte si do Vyhledávání na levé straně  "apikální nekroza" a budete to mít i s fotkami. Zde na foru již bylo řešeno.  J.
Čím hnojit papriky a rajčata na plody, 15.4.2013
Draslík i fosfor je ve slepičincích v dostatečném množství. Pozor na přehnojení čímkoliv, může vzniknout nedostatek přijatelného vápníku v půdě a způsobí Vám to apikální nekrozu plodů rajčat, na kterou jsou některé odrůdy zvláště citlivé.  J.
Roubování melounů a okurek 2012, 14.4.2013
Vysávám po pěti do jednoho kelímku, až při roubování jednotlivé rostliny opatrně rozdělím, roubováním spojím tykev a okurku a obě zasadím do 2 dcl kelímku a šoupnu pod průhledný platový kbelík (od zavináčů). J.
Roubování melounů a okurek 2012, 12.4.2013
Není pozdě, dejte se do toho.  Sama budu ještě vysévat okurky. J.
Roubování melounů a okurek 2012, 11.4.2013
Používám osivo v malospotřebitelském balení, které je obalované v prostředcích proti chorobám (takový barevný lesklý povrch), proto osivo nenamáčím. Ani okurky ani tykve. J.
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 7.4.2013
Byla jsem požádány známým, který mi vozí semínka z Ruska  (má tam rodinu), abych si vymyslela objednávku semen rajčat na rok 2014, kterou mi nakoupí o prázdninách. Napadají vás odrůdy z Ruska, které ještě stojí za to vyzkoušet?? Zajímá mne... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 7.4.2013
Pokud jde o tyčkovou odrůdu, kterou hodlám pěstovat jako tyčkovou, tak zálistky vyštipuji. Většinou je dávám zakořenit a sazenice rozdám. J.
Vytahla rajčata, 7.4.2013
Rajčata se mi též vytahují, některá mám i 40 cm, běžně je již mívám ve skleníku. Dle předpovědních modelů výsadbu plánuji na úterní odpoledne. J.
Paradajky - skorý výsev, množenie odrezkami, 2.4.2013
Odpočítala jsem čtyři pravé listy od spodu a těsně za čtvrtým jsem vedla jen lehce zešikmený řez. Úhel asi 20 st. k vodorovné rovině. Asi jako když se stříhají ovocné stromky.  Na fotografii od p. Renaty z 1.4. mi přijde ponechán příliš velký... celý příspěvek >
Paradajky - skorý výsev, množenie odrezkami, 1.4.2013 Obsahuje fotku
Dnes jsem pokračovala v řízkování klonů Philovy, jejíž jedno seminko bylo vyseto začátkem ledna. Nyní již řízkuji klonované rostliny. Dále jsem oddělila první řízek - vrchol rostliny -  z odrůdy Vitela, která byla vyseta později. Rostliny... celý příspěvek >
Problém s paprikami, 1.4.2013
Mohlo by jít o přemokření a nějakou formu padání klíčících rostlin. Možná by pomohlo méně zalévat a ošetřit zálivkou Previcurem či něčím obdobným. J.
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 1.4.2013
Dostala jsem od známého z Londýna semena, která jsem ani nechtěla, jde o odrůdu Megabite F1, na sáčku je napsáno : Excellent for patio growing. S pomocí slovníku jsem si přeložila, že patio znamená terasa, dvůr... Z toho jsem pochopila, že odrůda je... celý příspěvek >
Paradajky - skorý výsev, množenie odrezkami, 1.4.2013
To se mi takto ještě nestalo. Většinou rostlina vytvoří náhradní vrchol z nejvyšších pupenů podobně jako u ovocných stromů. Ve Vašem případě bych vylomila dva vyvinuté zálistky, ty bych zasadila jako řízky, rostlinu přihnojila a nechala tvořit... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika