Příspěvky uživatele - 52.57

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Spousta pilin od morčat na kompost, 25.2.2012
Osobně bych se domníval, že zetlejí samy od sebe i bez dalších míchaných materiálů. Pořídil bych 2-3 cca 300 l kompostéry. Jeden kompostér budete plnit podle Vašich údajů 2-4 měsíce (počítám se sleháváním materiálu během tlení). Po naplnění jednoho... celý příspěvek >
Přesazení starého ibišku syrského, 25.2.2012
Myslím, že reálné to může být, ale připadá mi to trochu zbytečné a moc pracné. Ibišek vcelku dobře roste a tak i z nové sazenice udělá pěkný keřík za několik málo let. V případě, že se k přesazení rozhodněte, udělal bych to co nejdříve po... celý příspěvek >
Žloutne mi můj nejhezčí strom, 25.2.2012
Mnou doporučované sestřižení by mu podle mého názoru prospělo. S ohledem na Vás, The_Doctore, jsem doporučil pouze to 10-20% sestřižení, které téměř ani nemusí být moc nápadné. Radikální sestřižení, které tu zmiňoval Mr. Big, by sice nemuselo být od... celý příspěvek >
Co je to za druh rostliny?, 25.2.2012
Opravuji předřečníka. Není to dracéna - Dracaena, ale některá z odrůd dračinky - Cordyline terminalis. Myslím, že patří k těm teplomilnějším. Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika