Příspěvky uživatele - 137.218

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Opylení třešně, 29.4.2013
Dobrý den, chtěla bych požádat o radu. Na zahradě mám pátým rokem třešeň Těchlovan na podnoži pláčnici. Tak jako minulý rok kvete. Minulý rok ale nebyla zřejmě opylena. Květy uschly a opadaly. Za plotem roste velké množství planých třešní a u... celý příspěvek >
Podzimní jabloň do polostínu, 24.2.2012
Pane Vysloužil, moc Vám děkuji za radu. Přesně to jsem hledala - a nikde nenašla. Nějakou "otužilou" odrůdu. Zkusím se podívat po těch, co jste mi poradil. Jsem opravdu začátečnice a jsem ráda za každou radu těch "zkušenějších". Ještě bych Vás... celý příspěvek >
Podzimní jabloň do polostínu, 22.2.2012
Dobrý den, zakoupením chaty se zahradou se ze mne k vlastnímu překvapení stala nadšená zahrádkářka-amatérka. Původní zahrada byla spíše bezúdržbová okrasná a nyní přeměňuji na částečně užitkovou. Chtěla bych doplnit do zahrady také podzimní... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika