Příspěvky uživatele - 75.244

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je toto zdravé rajče?, 9.5.2012
Dírek mají hodně, to už jsem se ponaučil :) Jinak mohu nechat dnes rostlinky přes večer? Má být asi 12stupňů. Nechal bych venku papriky a rajčata. Děkuji
Je toto zdravé rajče?, 9.5.2012
je toto v pořádku? zalévat zespoda? Vezmou si to, když nemají kořeny až dospod kelímku?
Jak hluboko přesazovat (pikýrovat) papriky?, 6.4.2012
Normálně prolít previcurem? Je to klasický zahradnický substrát od agra, zalévám až když vyprchá chlor...
Jak hluboko přesazovat (pikýrovat) papriky?, 6.4.2012 Obsahuje fotku
Nevadí, že mám na povrchu toto? Vypadá to jak plísnička, mám to skoro u všech. Není to problém?
Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 23.2.2012 Obsahuje fotku
Tady už je foto po předělání, tak prosím názory a tipy... Omlouvám se za kvalitu foto, je to z mobilu..
Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 23.2.2012
A nejsou podle foto moc přerostlé? :(Zítra přesadím do kelímků... Jinak do kelímků už mám dát zahradnický substrát nebo zase na výsev?
tak jsem to vyřešil tak, že jsem tu misku rozstříhl a oddělil od paprik. Rajčata jsou teď v té misce na parapetu u světla pryč z topení... Pak přesadím do kelímků?
bohužel teď momentálně nemám žádné kelímky kam bych jednotlivě přesadil, snesou další den na radiátoru? Nebo nevím, jak to udělat :(
Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 23.2.2012 Obsahuje fotku
Řeším teď problém. Věřím, že mi pomůžete. V minipařeništi mi vyrostly všechny rajčata a papriky zatím žádné. Jsou totiž zasazené ve stejné době. Vyklíčené vilma, tubling red, venus nevyklíčené: vlasta, amy, hamík A teď řeším, co dělat, jestli... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika