|
Příspěvky uživatele - 75.244
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je toto zdravé rajče?, 9.5.2012 Dírek mají hodně, to už jsem se ponaučil :)
Jinak mohu nechat dnes rostlinky přes večer? Má být asi 12stupňů.
Nechal bych venku papriky a rajčata. Děkuji |  | Je toto zdravé rajče?, 9.5.2012 je toto v pořádku? zalévat zespoda? Vezmou si to, když nemají kořeny až dospod kelímku? |  |
|  | Jak hluboko přesazovat (pikýrovat) papriky?, 6.4.2012 Normálně prolít previcurem? Je to klasický zahradnický substrát od agra, zalévám až když vyprchá chlor... |  | Jak hluboko přesazovat (pikýrovat) papriky?, 6.4.2012  Nevadí, že mám na povrchu toto? Vypadá to jak plísnička, mám to skoro u všech. Není to problém? |  | Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 23.2.2012  Tady už je foto po předělání, tak prosím názory a tipy...
Omlouvám se za kvalitu foto, je to z mobilu.. |  | Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 23.2.2012 A nejsou podle foto moc přerostlé? :(Zítra přesadím do kelímků...
Jinak do kelímků už mám dát zahradnický substrát nebo zase na výsev? |  | Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 23.2.2012 tak jsem to vyřešil tak, že jsem tu misku rozstříhl a oddělil od paprik. Rajčata jsou teď v té misce na parapetu u světla pryč z topení... Pak přesadím do kelímků? |  | Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 23.2.2012 bohužel teď momentálně nemám žádné kelímky kam bych jednotlivě přesadil, snesou další den na radiátoru? Nebo nevím, jak to udělat :( |  | Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 23.2.2012  Řeším teď problém. Věřím, že mi pomůžete. V minipařeništi mi vyrostly všechny rajčata a papriky zatím žádné. Jsou totiž zasazené ve stejné době.
Vyklíčené vilma, tubling red, venus
nevyklíčené: vlasta, amy, hamík
A teď řeším, co dělat, jestli... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|