Příspěvky uživatele - 70.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na hruškový sad cca 50let starý a cca 20let neudržovaný, 23.6.2010
V době vegetace se může kácet cokoliv kdekoliv. Jako příklad uvedu dvě kácení před několika roky u nás ve městě. Pokud jde o povolení, není nutné, nejedná se o "stromy rostoucí mimo les". K tématu. Není nezbytně nutné, aby veškerá úroda... celý příspěvek >
Papriky - krabatění listů, 22.6.2010
Vytrhnout, usušit a...
Zalamování okurek, 22.6.2010
Zalomit ji můžete kdekoliv.
Mlada třešen odchází, 22.6.2010
Pravděpodobně je po stromku. Žádný řez už nepomůže.
Něco jako borůvka?, 22.6.2010
Jestli si třeba nepošmakujete na Vraním oku
Řádek vzešlé petržele zmizí, 21.6.2010
To samé, akorát u nás už je na přesetí pozdě.
Parazitické hlístice, 18.6.2010
Stojí půl tisíce, účinnost žádná.
Křovinořez - kvalita?, 17.6.2010
Předpisy na emise hluku jsou typická europakárna. Motorky točí 15 tisíc a nikdo je nereguluje. Čtyřkolky řvou, jak když jede okolo tank a taku to nikdo neslyší. Sekačka snížením otáček bude sekat hůř a hlučet plusmínus stejně.
Staré hašené vápno, 17.6.2010
Klidně to použijte.
Sací hadice 1coul - stačí to?, 17.6.2010
Nepatrně to motáte. 1. Hydraulický odpor vadí na obou stranách, na sání však více, protože zvyšuje sací výšku. 2. Na výtoku není až tak důležitý, protože v kapalině je "ukrytá" energie dodaná čerpadlem. 3. I kdy byl sací výkon čerpadla... celý příspěvek >
Feramol proti slimákům, 17.6.2010
To je právě to, co mě zaráží na spoustě příspěvků o tom, jak slimáky zahubí "užitečná" zvířena. Nezahubí, nežere je. Chodí okolo, nevšímá si jich. I když to hodíte slepicím, tak to obejdou. Jediné, co je prokazatelně žere, jsou kachny... celý příspěvek >
Sací hadice 1coul - stačí to?, 17.6.2010
No to nemáte. Aspoň já jsem to pochopil tak, že SACÍ hadice u tazatele bude dlouhá 20 metrů. Vy máte 3.
Zavařování v mikrovlnné troubě, 16.6.2010
Ty já dokážu zničit na pánvičce i bez mikrovlnky a ani to dlouho netrvá...
Sací hadice 1coul - stačí to?, 16.6.2010
Dám nejasnou, u čerpadel to ani jinak nejde. Obecně na sání musí být co nejmenší odpor. Používá se 5/4, lépe 6/4 trubka. Sací výšku zvětšuje právě délka potrubí, kolena, tvarovky, ventily. 20 m je dost. Sací výška nesmí přesáhnout 8 m, jinak to... celý příspěvek >
Čím je vhodné sekat vysokou trávu?, 16.6.2010
Fascinuje mě, ve špatném smyslu slova, kam se lidstvo vyvinulo. Před pár roky ráno děda vstal, dal si panáka, vzal večer naklepanou kosu a pomydlil toho, že to ženský do poledne nestačily rozházet. Dnes na to potřebujem počítač, monitor, připojení k... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika