|
Příspěvky uživatele - 70.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak na hruškový sad cca 50let starý a cca 20let neudržovaný, 23.6.2010 V době vegetace se může kácet cokoliv kdekoliv. Jako příklad uvedu dvě kácení před několika roky u nás ve městě. Pokud jde o povolení, není nutné, nejedná se o "stromy rostoucí mimo les". K tématu. Není nezbytně nutné, aby veškerá úroda... celý příspěvek > |  | Papriky - krabatění listů, 22.6.2010 Vytrhnout, usušit a... |  |
|  | Zalamování okurek, 22.6.2010 Zalomit ji můžete kdekoliv. |  | Mlada třešen odchází, 22.6.2010 Pravděpodobně je po stromku. Žádný řez už nepomůže. |  | Něco jako borůvka?, 22.6.2010 Jestli si třeba nepošmakujete na Vraním oku |  | Řádek vzešlé petržele zmizí, 21.6.2010 To samé, akorát u nás už je na přesetí pozdě. |  | Parazitické hlístice, 18.6.2010 Stojí půl tisíce, účinnost žádná. |  | Křovinořez - kvalita?, 17.6.2010 Předpisy na emise hluku jsou typická europakárna. Motorky točí 15 tisíc a nikdo je nereguluje. Čtyřkolky řvou, jak když jede okolo tank a taku to nikdo neslyší. Sekačka snížením otáček bude sekat hůř a hlučet plusmínus stejně. |  | Staré hašené vápno, 17.6.2010 Klidně to použijte. |  | Sací hadice 1coul - stačí to?, 17.6.2010 Nepatrně to motáte.
1. Hydraulický odpor vadí na obou stranách, na sání však více, protože zvyšuje sací výšku.
2. Na výtoku není až tak důležitý, protože v kapalině je "ukrytá" energie dodaná čerpadlem.
3. I kdy byl sací výkon čerpadla... celý příspěvek > |  |
|  | Feramol proti slimákům, 17.6.2010 To je právě to, co mě zaráží na spoustě příspěvků o tom, jak slimáky zahubí "užitečná" zvířena. Nezahubí, nežere je. Chodí okolo, nevšímá si jich. I když to hodíte slepicím, tak to obejdou. Jediné, co je prokazatelně žere, jsou kachny... celý příspěvek > |  | Sací hadice 1coul - stačí to?, 17.6.2010 No to nemáte. Aspoň já jsem to pochopil tak, že SACÍ hadice u tazatele bude dlouhá 20 metrů. Vy máte 3. |  | Zavařování v mikrovlnné troubě, 16.6.2010 Ty já dokážu zničit na pánvičce i bez mikrovlnky a ani to dlouho netrvá... |  | Sací hadice 1coul - stačí to?, 16.6.2010 Dám nejasnou, u čerpadel to ani jinak nejde. Obecně na sání musí být co nejmenší odpor. Používá se 5/4, lépe 6/4 trubka. Sací výšku zvětšuje právě délka potrubí, kolena, tvarovky, ventily. 20 m je dost. Sací výška nesmí přesáhnout 8 m, jinak to... celý příspěvek > |  | Čím je vhodné sekat vysokou trávu?, 16.6.2010 Fascinuje mě, ve špatném smyslu slova, kam se lidstvo vyvinulo. Před pár roky ráno děda vstal, dal si panáka, vzal večer naklepanou kosu a pomydlil toho, že to ženský do poledne nestačily rozházet. Dnes na to potřebujem počítač, monitor, připojení k... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|