|
Příspěvky uživatele - 70.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co s posbíranými slimáky?, 9.8.2010 Sice je to nošení dříví do lesa, ale letos jsem z pěti rostlin cuket a patizonů dosud nesklidil ani jeden plod, vše "čistě" ožrané. |  | Rosana, Rozela, 6.8.2010 Jen dodám, že zde na Vysočině, kde je vlhko a jíl, stromky na jiných podnožích neseženete, takže dobrých 50 % výsadeb nepřežije 3 roky. |  |
|  | Okurky nakládačky - plíseň, 6.8.2010 Tady neprší, jestli vám to pomůže... |  | Okurky nakládačky - plíseň, 6.8.2010 Ortivu jsem použil a zdá se, že s dobrým výsledkem. |  | Problém s vodou na zahradě, 3.8.2010 Hledejte heslo "trativod" |  | Slimáci, 3.8.2010 Otruby (pšeničné) koupíte jako bioprodukt v hypermarketu. Smíchané s drceným pevným lihem fungují jako Vanish za zlomek ceny. Pouze nemají trvanlivost při zvlhnutí, rychle plesniví. |  | Tlak pro závlahu, 2.8.2010 Nemá proč počítat, počítat měl ten, kdo dělal projekt. Protože se k tomu autor nevyjadřuje, je to nějaký divný projekt. Cerpadlo určitě nedá 80 litrů při výšce 80 metrů. Bude to max. výška a max. průtok, mezi tím je křivka. Na fóru několikrát široce... celý příspěvek > |  | Lignohumát, 2.8.2010 Holt kvašený kuřiny ničím nenahradíš... |  | Proskurník, sléz, topolovka atd., 2.8.2010 Usušte tak, jak je máte. Kde budete sušit je jedno. Ne moc silnou vrstvu, aby nezhnědly. |  | Mšice na paprikách, 16.7.2010 Příroda složila Ebolu, černé neštovice, škorpióna, mambu, rulík a taky to není nějak moc dobré. |  |
|  | Jak vyřešit sušení prádla na zahradě?, 15.7.2010 Zrevidujte, jestli trubky u země nejsou urezlé. Pokud ne, zkuste to opatrně narovnat a vyztužit. Ušetříte náklady. Máte plně funkční a levné řešení. Pro zátěž, kterou uvádíte, těžko co jiného vymyslíte. |  | Co vaše réva?, 13.7.2010 Kuličky jsou těsně u sebe, hrozen přestává být volný. |  | Co vaše réva?, 13.7.2010 Vysočina. Panonia ve skleníku pomalu bude uzavírat hrozny. Krystal u zdi je v plném květu. Bude ke sklizni tak o Vánocích, na ledové víno ;-) |  | Okurky - žloutnutí plodů, 13.7.2010 Laický názor. MOHLA by to být i odrůdová vlastnost. Řadu let jsem pěstoval ve skleníku Reginy, než jsem pochopil, že Regina není jediná (snad budu i verše tepat). Než se rozhodla nežloutnout, trvalo jí to tři týdny. Letos mám po dvou Charlotte a... celý příspěvek > |  | Kanadská borůvka, 12.7.2010 Já Vám naprosto neupírám snahu diskutovat v teoretické rovině, nicméně toto fórum je více prakticky zaměřené a příspěvky takto zaměřené jsou "více vítány". Váš příspěvek (ky) mě nijak nepomýlil, dokážu se orientovat sám. Jen jsem chtěl... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|