Příspěvky uživatele - 70.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co s posbíranými slimáky?, 9.8.2010
Sice je to nošení dříví do lesa, ale letos jsem z pěti rostlin cuket a patizonů dosud nesklidil ani jeden plod, vše "čistě" ožrané.
Rosana, Rozela, 6.8.2010
Jen dodám, že zde na Vysočině, kde je vlhko a jíl, stromky na jiných podnožích neseženete, takže dobrých 50 % výsadeb nepřežije 3 roky.
Okurky nakládačky - plíseň, 6.8.2010
Tady neprší, jestli vám to pomůže...
Okurky nakládačky - plíseň, 6.8.2010
Ortivu jsem použil a zdá se, že s dobrým výsledkem.
Problém s vodou na zahradě, 3.8.2010
Hledejte heslo "trativod"
Slimáci, 3.8.2010
Otruby (pšeničné) koupíte jako bioprodukt v hypermarketu. Smíchané s drceným pevným lihem fungují jako Vanish za zlomek ceny. Pouze nemají trvanlivost při zvlhnutí, rychle plesniví.
Tlak pro závlahu, 2.8.2010
Nemá proč počítat, počítat měl ten, kdo dělal projekt. Protože se k tomu autor nevyjadřuje, je to nějaký divný projekt. Cerpadlo určitě nedá 80 litrů při výšce 80 metrů. Bude to max. výška a max. průtok, mezi tím je křivka. Na fóru několikrát široce... celý příspěvek >
Lignohumát, 2.8.2010
Holt kvašený kuřiny ničím nenahradíš...
Proskurník, sléz, topolovka atd., 2.8.2010
Usušte tak, jak je máte. Kde budete sušit je jedno. Ne moc silnou vrstvu, aby nezhnědly.
Mšice na paprikách, 16.7.2010
Příroda složila Ebolu, černé neštovice, škorpióna, mambu, rulík a taky to není nějak moc dobré.
Jak vyřešit sušení prádla na zahradě?, 15.7.2010
Zrevidujte, jestli trubky u země nejsou urezlé. Pokud ne, zkuste to opatrně narovnat a vyztužit. Ušetříte náklady. Máte plně funkční a levné řešení. Pro zátěž, kterou uvádíte, těžko co jiného vymyslíte.
Co vaše réva?, 13.7.2010
Kuličky jsou těsně u sebe, hrozen přestává být volný.
Co vaše réva?, 13.7.2010
Vysočina. Panonia ve skleníku pomalu bude uzavírat hrozny. Krystal u zdi je v plném květu. Bude ke sklizni tak o Vánocích, na ledové víno ;-)
Okurky - žloutnutí plodů, 13.7.2010
Laický názor. MOHLA by to být i odrůdová vlastnost. Řadu let jsem pěstoval ve skleníku Reginy, než jsem pochopil, že Regina není jediná (snad budu i verše tepat). Než se rozhodla nežloutnout, trvalo jí to tři týdny. Letos mám po dvou Charlotte a... celý příspěvek >
Kanadská borůvka, 12.7.2010
Já Vám naprosto neupírám snahu diskutovat v teoretické rovině, nicméně toto fórum je více prakticky zaměřené a příspěvky takto zaměřené jsou "více vítány". Váš příspěvek (ky) mě nijak nepomýlil, dokážu se orientovat sám. Jen jsem chtěl... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika