Příspěvky uživatele - 189.104

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kadeřavost - postřik dnes?, 15.3.2012
v Opavě líska práší nastal nejvhodnějši čas pro postřik broskvoní proti kadeřavosti.
Určení odrůdy, 8.3.2012
Dle mého názoru chut odrud Starking, Starkrimson,Red Delicius je natolik specificka, že si je nejde splést s jinou odrudou podobného vzhledu.
Muškatelka a krvavka, 28.2.2012
Tak teda když je místa dostatek doporučuji Špinku.V mém okolí jsou to nejmohutnější a nejmajestatnější ovocné stromy.ovoce výborné i na kvas vlastní zkušenost.Ty stromy když vysadite tu po nás zustanou i v příštím století.
Muškatelka a krvavka, 27.2.2012
Já bych tedy poradil Konferenci.Pravidelně plodí, není nijak naročná.Plody vynikající.
Kolik cukru má být v kvasu při pálení, 20.2.2012
Pan Miloš to odhalil.Tak a je po záhadě.Dnes jsem z něj vypáčil, že tam přidal ten cukr a já bláhový chtěl k němu letět pro rouby té skvělé hrušky.
Co mužu naroubovat na jeřabinu, 5.11.2011
Dopadlo to zatím takhle.Jak jsem sundal uvazky polovina roubu odpadla.malem jsem se rozbrečel.Druhou polovinu co drží jsem ihned zakratil.Ty hrušky oproti jeřabině intenzivně rostou a jsou o polovinu silnější.Je to roubovano v korunce takže to bude... celý příspěvek >
Stará broskev - foto, 30.10.2011 Obsahuje fotku
Toto je část letošní urody
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika