Příspěvky uživatele - 184.20

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slepice a hlodavci, 22.3.2012
dobrý den, přečtěte si diskuse na zahrada.cz... Je tam dost informací, zda rušičky fungují :-(spíš ne
Kocka v zahonu, 14.3.2012
pročtěte jiné diskuse... překopíruji jeden nápad Kočky v zahradě host - xxx.xxx.252.252 (?), 17.1.2011 0:11 Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu) zdravím. máme zahradu a sousedi mají kočky, jeden čas jsem jich... celý příspěvek >
Co použít na srovnání zahrady? Je hrbolatá, 27.2.2012
co zkusit bubnovou sekačku - zvládne srovnat menší hrboly. Nemám ale vyzkoušeno, znám jen z doslechu.
Vrbové proutí pro živé stavby?, 20.2.2012
Pan Recha (JM) pruty na vrbové stavby rád prodá, pěstuje je na své plantáži, problém je cena...2/3 z ceny stavby uvedené na netu :-(  kde jinde sehnat, to netuším
Akumulátorová sekačka, 9.2.2012
díky za odpovědi, tušila jsem to, třeba si ji pořídíme na stará kolena, až se vývoj pohne kupředu. Zatím teda hledáme jiné.Z
Akumulátorová sekačka, 9.2.2012
máte prosím někdo nějaké nové zkušenosti? Jaro se blíží...
Jedle v květináči, 8.2.2012
Dobrý den, před Vánocemi v jednom hobby marketu jsem při nákupu obdivovala stromky v květináči... jeden z nich byl vypadlý a viděli jsme, že všechny kořínky byly pryč (netuším, zda šlo o záměr, nebo to byla náhoda). Opravdu bych se divila,... celý příspěvek >
Vrbové proutí pro živé stavby?, 6.2.2012
asi je to pro autora příspěvku pozdě, tak třeba pro ostatní informace z Lipky.cz 12) Můžete poskytnout kontakt na firmy, které se zabývají stavbami z vrby? Nedaleko Brna sídlí firma pana Jiřího Recha Vrbičky (Rozdrojovice 192, 66434... celý příspěvek >
Postupná výměna plotu ze smrčků, 6.2.2012
Dobrý den, kolem chalupy nám roste ze dvou stran plot ze smrčků, který je asi 4-5m vysoký, ale u země asi půl metru nerostou větve(oplocení je kolem velké zahrady 2000 m2 , 400 m. n. m.). Máme v plánu postupně vyměnit smrčky za něco... celý příspěvek >
Využití půdní dlažby na zahrádce, 12.1.2012
Dobrý den, budeme upravovat starou půdu na chalupě, kde jsou na podlaze nějaké dlažební kostky :-), prý se to nazývá půdní dlažba. Chtěli bychom je použít na vydláždění místa v naší obří zahradě. Máte s tím někdo zkušenost? Díky Zdena
Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 16.11.2011
Dobrý den, kde nakupujete z Brna a okolí? Jde mi především o stromky a keře... Díky Zdena
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika