|
Příspěvky uživatele - 184.20
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slepice a hlodavci, 22.3.2012 dobrý den, přečtěte si diskuse na zahrada.cz... Je tam dost informací, zda rušičky fungují :-(spíš ne |  | Kocka v zahonu, 14.3.2012 pročtěte jiné diskuse...
překopíruji jeden nápad
Kočky v zahradě host - xxx.xxx.252.252 (?), 17.1.2011 0:11 Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu) zdravím. máme zahradu a sousedi mají kočky, jeden čas jsem jich... celý příspěvek > |  |
|  | Co použít na srovnání zahrady? Je hrbolatá, 27.2.2012 co zkusit bubnovou sekačku - zvládne srovnat menší hrboly. Nemám ale vyzkoušeno, znám jen z doslechu.
|  | Vrbové proutí pro živé stavby?, 20.2.2012 Pan Recha (JM) pruty na vrbové stavby rád prodá, pěstuje je na své plantáži, problém je cena...2/3 z ceny stavby uvedené na netu :-(
kde jinde sehnat, to netuším
|  | Akumulátorová sekačka, 9.2.2012 díky za odpovědi, tušila jsem to,
třeba si ji pořídíme na stará kolena, až se vývoj pohne kupředu. Zatím teda hledáme jiné.Z |  | Akumulátorová sekačka, 9.2.2012 máte prosím někdo nějaké nové zkušenosti?
Jaro se blíží... |  | Jedle v květináči, 8.2.2012 Dobrý den,
před Vánocemi v jednom hobby marketu jsem při nákupu obdivovala stromky v květináči...
jeden z nich byl vypadlý a viděli jsme, že všechny kořínky byly pryč (netuším, zda šlo o záměr, nebo to byla náhoda). Opravdu bych se divila,... celý příspěvek > |  | Vrbové proutí pro živé stavby?, 6.2.2012 asi je to pro autora příspěvku pozdě, tak třeba pro ostatní informace z Lipky.cz
12) Můžete poskytnout kontakt na firmy, které se zabývají stavbami z vrby?
Nedaleko Brna sídlí firma pana Jiřího Recha Vrbičky (Rozdrojovice 192, 66434... celý příspěvek > |  | Postupná výměna plotu ze smrčků, 6.2.2012 Dobrý den,
kolem chalupy nám roste ze dvou stran plot ze smrčků, který je asi 4-5m vysoký, ale u země asi půl metru nerostou větve(oplocení je kolem velké zahrady 2000 m2 , 400 m. n. m.). Máme v plánu postupně vyměnit smrčky za něco... celý příspěvek > |  | Využití půdní dlažby na zahrádce, 12.1.2012 Dobrý den, budeme upravovat starou půdu na chalupě, kde jsou na podlaze nějaké dlažební kostky :-), prý se to nazývá půdní dlažba.
Chtěli bychom je použít na vydláždění místa v naší obří zahradě. Máte s tím někdo zkušenost?
Díky Zdena
|  |
|  | Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 16.11.2011 Dobrý den, kde nakupujete z Brna a okolí? Jde mi především o stromky a keře...
Díky Zdena |  |
 |
|
|
|