|
Aprimira, 3.9.2012  Aprimira mi nedozrieva naraz ale postupne je sladka malo štavnata.
|
 |
Tophit, 3.9.2012 Zdravim pan Vysloužil chut duranzie je sladkonakysla ešte len začinaju pomali dozrievat ostatne plody su tvrde odlučitelnost pecky je vyborna dva roky posebe mi zmrzli všetky slivky teraz je to prva uroda som zvedavi ako sa bude spravat po ine roky... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Tophit, 2.9.2012 Pan Fidla kupoval som ju cez firmu KOHAPLANT pod nazvom nova duranzia privezena bola od vas z česka v r.2008 zasadena poslal som meil aj riaditelovi Kohaplantu zatial mi neodpovedal ked budem vediet viac napišem. |
 |
Tophit, 1.9.2012  Začal dozravat TOPHIT a zanim je nova šlachtena Duranzia zatial je vyborna netrpi moniliozov čo som rad.
|
 |
TopTaste?, 29.8.2012  Moja Toptaste a šlachtena Duranzia.Duranzia bola kupovana na jesen 2008.
|
 |
Co je to za odrůdu?, 25.8.2012 To nieje Talizman.
|
 |
Švestka Valor - Prunus domestica, 22.8.2012 Pane Petr ten Valor je nadherny som zvedavy aku bude mat chut .Kolko važi asi jeden plod majte sa.
|
 |
Viktoria, 19.8.2012  Vktoria mi začala plodit už v druhom roku po visadbe.Pan Peter samozrejme že ked sa necha vela plodov na strome ich kvalita je horšia, to plati iu inich odrodach.Chutovo je Hanita lepšia slivku Opal nemam nemožem to posudit.
|
 |
Viktoria, 18.8.2012  Prave mi dozrela slivka Viktoria ma nadhernu farbu je sladka a štavnata plody važia 40g som zvedavy ako sa jej bude darit v dalšich rokoch. |
 |
Topfive, 16.8.2012  TOPFIVE je križenec čačanska najbola x Buhlerova slivka.Je velmi štavnata a sladka, plod važi 40g dnes som ju koštoval je chutovo lepšia ako TopTaste tich mam vedla 10 stromov ale nema na Topfive.Nestihol som ju odfotit prikladam foto obrazku ked som... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Slivoň Hollywod, 8.8.2012  Hollywood je červenolista japonska slivka velke štavnate plody dozrievaju v polovici augusta-srpen je samosprašna.Tichto sliviek je viac druhov.
|
 |
Miraclaude, 7.8.2012  Je to Francusky novošlachtenec zo slivky mirabelky Nacyskej a ringloty CLAUDE DOREE.Plody su velke štavnate, velmi sladke zreje na konci Jula-červenca je samosprašna mrazuvzdornost do -20 C.Dobre rodi pozri foto.
|
 |
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 5.8.2012 Hanita je chutovo super ale ma krechke drevo pri velkej urode sa lamu vetvy. |
 |
Zlatohlávek zlatý, 29.7.2012  Mate pravdu pane Davide mat plne stromy Zlatohlaka je na nervy nie na obdiv. |
 |
Napadené plody broskvoní, 29.7.2012  Zlatohlavek Zlaty. |
 |