|
Příspěvky uživatele - 220.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co to je za rostlinu?, 3.11.2012 Bromélie určitě ne, vlevo dole je vidět kousek zubatého listu se žilnatinou - zřejmě to je nějaká fotka orosené chlupaté rostliny... Lída |  | Postavení na orné půdě, 3.11.2012 U nás se ČZS snažil jednat, jenže se vychází z vyhlášky města HK a tak neuspěl. V místě bydliště platíme každý za osobu a v případě chatek za objekt (kdo chatku nemá, neplatí). Ale jak jsem psala, aspoň tam máme kontejnery a 1x týdně je... celý příspěvek > |  |
|  | Okrasný len, 3.11.2012 U mne to byl Linum perenne a L.flavum. Ale byla to předminulá zima, kdy dost mrzlo, nebyly ničím chráněné a navíc je u nás zem spíš mírně kyselá až neutrální. Holt jim příště přidám vápenec a příkrývku na zimu. Lída |  | Neznámá choroba ibišku, 2.11.2012 Že by třásněnky? Měla jsem je kdysi dávno doma na jedné kytce také - - nakonec šla kytka do kontejneru, nemohla jsem se jich natrvalo zbavit... Lída |  | Okrasný len, 2.11.2012 Hm, tak to bude tím, paní Dano - měla jsem přes něj položené jen jeho ostříhané stonky - asi chce lépe chránit... Ale to nic, tak příště, až ho pořídím ;-))) Lída |  | Zájímavý listnáč, 1.11.2012 A co si ji zkusit od těch sousedů nařízkovat? Prý nejlépe zakořeňují hned po odkvětu (já už řízkovala všechno možné, ale azalky ještě ne, ty zas množí sousedka). Lída |  | Postavení na orné půdě, 31.10.2012 V HK je to také tak, jen za chatku se platí poplatek v poloviční výši, než za byt. Žádné jednání (ani ÚS ČZS) nepomohlo. Přitom když jsme na zahradě, nejsme doma, že? Ale je fakt, že tam dali tři kontejnery a odpad nám odvážejí. Být vámi, tak... celý příspěvek > |  | Jak přimět Cambrie ke květu?, 30.10.2012 Dobrý den, mám doma kromě Phalenopsisů také tři Cambrie. Vytvoří nové pahlízy, z těch zas další, ale nekvetou. Co s nimi? Zkoušela jsem je dát do chladna, ale tam jim začly žloutnout listy. Mám omezit zálivku? Mají jemné kořeny, tak se docela... celý příspěvek > |  | Připouštění, 30.10.2012 Asi vám to po půl roce už nepomůže, ale pokud je samec plodný, bývá příčinou obezita samice. Potřebuje shodit trochu sádla, jinak nezabřezne. Lída |  | Kniha pro začátečníky, 30.10.2012 O řezu je srozumitelně psaná starší knížka Fr.Kyncl : Řez ovocných dřevin. Lída |  |
|  | Okrasný len, 30.10.2012 Také mi bylo řečeno, že je to trvalka, ale zimu nepřežil ani modrý, ani žlutý... Lída |  | Připouštění, 30.10.2012 Záleží na tom, jestli máte venkovní kotce nebo v uzavřené místnosti a jestli vám jde jen o získání množství masa bez ohledu na stav králice nebo ji chcete udržet v dobré kondici déle. My jsme ve venkovní králikárně připouštěli koncem ledna (mladí v... celý příspěvek > |  | Venkovní orchidej, 29.10.2012 Tak jsem to také nevěděla, ale zajímalo mne to, tak "strýček google" poradil - na zimu půdu kolem zakrýt 10cm vrstvou směsi hoblin a polystyrénu, přikrýt chvojím, aby se to nerozlétalo. Nepřikrývat kůrou, působí agresivně. Snad jsem trochu... celý příspěvek > |  | Slepice žere vejce, 24.10.2012 Dala bych jí párkrát maso, když žere vejce, vypadá to, že jí chybí bílkoviny. Lída |  | Uzdravení Skalníku, 24.10.2012  Také mi to nejdřív připomnělo kalinu, ale pak jsem zjistila, že existuje skalník vrbolistý var.floccosus, který opravdu takové listy má... Jinak bych ho ostříhala nakrátko a viděla bych příští rok... Lída |  |
 |
|
|
|