Příspěvky uživatele - 216.173

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fotky vaší sklizně 2012 - od ředkviček po melouny, 5.8.2012 Obsahuje fotku
Něco z mojí úrody...
Fotky vaší sklizně 2012 - od ředkviček po melouny, 25.6.2012 Obsahuje fotku
Takže se taky přidávám s malým příspěvkem, dneska jsme oškubali Velkopavlovickou meruňku, je to asi 3x větší úroda, než minule :-D
Kompost z kompostárny - je vhodný na sázení?, 2.6.2012
Objem 400 litrú, čtvercový, plastový a má za názvem pomlčku profi. Je pravda ta, že vše do sebe krásně zapadlo, žádný ostrý otřepy a za 10 min byl smontovaný. Uvidí se jak se osvědčí...
Kompost z kompostárny - je vhodný na sázení?, 2.6.2012
...a já si koupil nový kompostér a už je celý naplněný pane Mirek! Tak sem zvědav jak bude fachčit...
Soudečkové tyčkové rajče do skleníku - jakou odrůdu?, 19.5.2012
Při dobrých podmínkách má Bejbino ideální konzumní velikost a chuťově je výborné, s praskáním je na tom taky celkem dobře. Mám letost spoustu nových odrůd typu ROMA, nestudoval jsem zatím růst nějak podrobně ale pokud tam bude něco podle Vašich... celý příspěvek >
Pozdní jarní mrazy, 18.5.2012
Takže kyblíky s netkankou sundaný a pod nimi vše Ok, ale nezakrytý ohnivec vzdálený pouze púl metru jsou všechny rostliny po smrti...
Pozdní jarní mrazy, 18.5.2012
Zdravím! ráno jsem už nemohl dospat a v 4.50 vyrazil obhlídnout výsledky mrazíku. Už podle křupající trávy pod nohama mi bylo jasný že je někde chyba... teploměr v záhonku ukazoval -4st, voda v kyblíku zmrzá, ředkvičky ojínělé, takže je vše v řiti.... celý příspěvek >
Pozdní jarní mrazy, 15.5.2012
Zdravím! tak jak jste na tom dnes ráno? dle předpovědi Vikingského servru mělo být přes noc plus 6 a bylo jen plus 1. nu co už...
Pozdní jarní mrazy, 14.5.2012
Zdravím pane Mirku! dnes ráno v 5h teplota na záhonku 6st a Noři psali kolik? 6st jak oni to jen dělaj že jim to vychází???
Bergeron - ožije nebo ne?, 30.4.2012
Jasně že frčí, každý večer jí dopřeju konev vody a pupeny se krásně rozevírají!!!
Bergeron - ožije nebo ne?, 24.4.2012
Zdravím, my jsme vysadili Bergeron před 5ti týdny a taky máme takový malý pupínky na větvičkách a uvidíte že jak se teďka oteplí tak se stromečky pěkně rozjedou!!!  Agent Špionovač
Česnek, 2.4.2012
Zdar! Odpovídám na dotaz a protože jsem taky ze západní strany Zlénka přesně 20km Žopy je přesně tak jsem zapchal 5. prosince do země na zkoušku 50 stroužků a 46 bez vážnějších problémů se má čile k světu!!! nadmořská výška dle Gůglu je... celý příspěvek >
Papriky - klíčivost semen, 7.3.2012
zdravím pane Mirku! nemáte prosím zkušenosti z ruskýma semínkama rajčat druhu: Černá hruška, Ispolin,Zlaté srdce, Vetta,Oranžový banán, Krupná slivka a Chochloma? díky mnohokrát
Semena ze zahraničí, 19.2.2012
Zdravím pane Mirku! Zkusil sem včera přez skype oslovit pár kamarádů co jsou v Karibiku a slíbili mi že pokud to jen bude trošku možný tak Vám dovezou pár nějakých semínek rajčat a paprik.budu do nich BUŠIT aby něco dovezli taže uvidíme!!! snad se... celý příspěvek >
Papriky - klíčivost semen, 17.2.2012
Nejlíp frčel Ohnivec z 28 vzešlo 28, potom Peter Peper 8 z 8, Habannero Chocolate zatím 1 z 10, Bhut Jolokia 3 z 10 a Nachzipfel 7 ze 7 u Chocolate a Bhut je ale deklarovaná delší doba klíčení. Agent Špiónovač  
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika