|
Příspěvky uživatele - 242.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sladkaja děvočka - kde sehnat semena?, 13.5.2014 Záleží jaký Finik máte. oranžový je tyčkový, žlutý a červený je "polotyčkový", Děvočka je keříčková. |  | Choroba viniča - pomoc, 13.5.2014 Je to neškodná záležitost. |  |
|  | Sladkaja děvočka - kde sehnat semena?, 13.5.2014  Přikládám snímky s pokecem. Rostliny máte vytaženy díky tomu teplu a nedostatku světla po výsadbě. Zkuste nyní nějakého vlka vylomit, píchnout do vlhké zeminy a nechat zakořenit. Nebude to dlouho trvat a bude vám letos ještě bohatě rodit. |  | Rajčata - kroucení výhonů, 12.5.2014 Čtěte tady. Tohle mívají na svědomí zbytky selektivních herbicidů v kupovaném nebo domácím kompostu (zemině). Papriky mi na to reagovaly různě, dle odrůdy. Vyjměte rostliny ze zeminy, propláchněte důkladně kořenový sytém, dejte je ven do volné půdy a... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleč na jádrovinách 2014, 11.5.2014  Já to vzal včera navečer proti savým a žravým (jabloně + hruška). Bylo teplo a tak to snad zaschlo. Celý den silně foukalo a tak byl postřik nemožný, navíc byly pětadvacítky ve stínu, pršet začalo až někdy v noci, ale de-facto valí nonstop, jen... celý příspěvek > |  | Co je s rajčaty?, 11.5.2014 Já osobně 8-10 litrů + podmiska, osvědčeno léty praxe,10 l je zn. ideál. |  | Co je s rajčaty?, 11.5.2014 Podle mne jsou rostlinky ve stresu, nevyvážené světelné a teplotní podmínky. Pokud jste je přesazoval tak alespoń do většího kelímku nebo květináče, to udělá pravé divy. Každopádně by měly být již venku i když jsou v kelímcích. U nás je nyní nějakých... celý příspěvek > |  | Přehuštěné/omotané kořeny sazenice rajčat, 11.5.2014  Nevím jak máte situované záhony, v jakém směru rostliny (kořeny) vysazujete, ale pokud nechcete zalévat pod stonky, tak budou muset být nejspíše kolmo k záhonu a tím pádem v potenciální pochozí ploše. Vyřešit by to mohl dvouřádek, každopádně by se... celý příspěvek > |  | Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 11.5.2014  Narouboval jsem dvě odrůdy na jednu podnož a vypadá to že se to chytlo. Přesadil jsem to do květináče a pracovně nazval "Finik Duo". Další dvě "Dua" dalších odrůd (vše cherry a soudečky) mám ještě doma ve vlhku a vypadá to rovněž úspěšně. |  | Přehuštěné/omotané kořeny sazenice rajčat, 11.5.2014 Zasadene nasikmo lepsie znasaju stres zo sucha.
Pokud vytáhlou sazenici vysadím šikmo nebo naležato tak každopádně mají větší šanci být na suchu, než když je pichnu kolmo do země, kde je vlhkost rozhodně větší. Nebo se mýlím? Jedinou výhodu vidím... celý příspěvek > |  |
|  | Voda ze studny v bazenu mangan železo vapník atd, 11.5.2014 V něčem podobném v zinkovně odrezují železo... |  | Jak se zbavit krtka, 11.5.2014  Krtek pokračuje ve své činnosti dále. Při protislimákových opatřeních jsem pod jedním ležícím obrubníkem objevil chodbičku s otvorem a tak jsem do ní vytlačil gel, a obrubník položil přiklopil nazpět. Dnes jsem zvědavý zda bude gel rozšmatlaný. |  | Choroba viniča - pomoc, 10.5.2014 Včera jsem ho kupoval ve vinařských potřebách za 295,- kč. Je to v současnosti jedinný schválený přípravek na "tandem" hálčivec-vlnovník, min balení je 100 g, dávkování 7,5 g na 10 litrů. |  | Náhlé zaschnutí vyrašených letorostů u letošní broskve, 9.5.2014 Díky za tip. |  | Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 8.5.2014 Myslíte že v těch sklenících spoléhají na slunce? |  |
 |
|
|
|