Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Štěpování révy - stratifikace, 27.5.2014 Obsahuje fotku
Nafotil jsem navečer nějaké snímky. Na prvním je prozatím rostoucí pokus, na druhém pokus s očkem. Na dalších jsou snímky roubování které se neujalo. Roub byl zaschlý a lehce šel odlomit v seříznutém místě, druhý jsem lehce vyjmul po odmotání pásky.... celý příspěvek >
Mini, Bibi, Datlo od Semo, 27.5.2014 Obsahuje fotku
Aktuelní snímky těchto odrůd, bohužel již za šera.
Rajče - nevím co to je :), 27.5.2014
Každopádně Vám ten soukromý takypěstitel prodal nebo dal odrůdu "Zajíc v Pytli". Můžete to použít jako pracovní název. 
Rajče - nevím co to je :), 26.5.2014
A ještě se podívejte jak vypadá květ Cerokee Purple.
Rajče - nevím co to je :), 26.5.2014
Bude to rajče, některé odrůdy takové listy mají.
Co vaše réva? (2014), 26.5.2014 Obsahuje fotku
Největší květenství má Kišmiš Lučistyj, dohání ho Vostorg Krasnyj, v této chvíli kvete Arkadia a některá květenství Lory vypadají již částečně po odkvětu.
Rajčata v květináči - Jaký květináč?, 26.5.2014 Obsahuje fotku
Květináče 8 a 10 litrů plně dostačují.
Štěpování révy - stratifikace, 26.5.2014
Nové fotky momentálně nemám ale úspěšnost je k dnešnímu dni pouhých 25%, tzn. že rouby jsou zelené jen na jedné ze čtyř hlav.  Ze začátku to vypadalo nadějně, ale s odstupen času došlo k zaschnutí zelenajících se lístečků. Na zahradě jsem to... celý příspěvek >
Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 23.5.2014
Smutný, moc smutný pohled, snad se to dá dopořáku a rostliny obraší. Nám se tohle dopuštění zatím vyhýbá, ovšem co bude o víkendu, nikdo neví. Již asi třetí den hic skoro 30° a vichr jako hrom, vysušující víchr, který láme stromy a haluze, mám obavy... celý příspěvek >
Stolní réva a Giberelin, 19.5.2014 Obsahuje fotku
Díky za info, GA3 již mám doma a čekám na rozkvetení révy. Pokusy chci každopádně provést na Kišmiš Lučistyj (bezsemenný) a Lora (ženský typ květu).
Rajčata v květináči - Jaký květináč?, 19.5.2014
Když je hic, ráno proliju tak, že jsou podmisky plné vody, a pak někdy kolem čtvrté už je čas na další zálivku.
Rajčata v květináči - Jaký květináč?, 19.5.2014
10-12 litrů je plně dostačující, ale v horkém létě to musíte mít pod každodenní kontrolou. Pokud je hic, tak zálivka 2x denně je nutností.
Černé tečky na listek u rajčat, 18.5.2014
Nevadí, hlavně nesmí stát v podmisce dlouhodobě voda. Můžete nad ně udělat stříšku ale nechejte je každopádně venku.
Plíseň to není, nemějte obavy.
Může to být nějaká skvrnitost nebo reakce na tepelné a světelné podmínky. Hodně poškozené listy nejspíše upadnou nebo je pak odlomte, hlavně dejde rostlinu ven za okno a ona nastartuje, ze zálistků obrazí i dole, pozor na přemokření zeminy. Klidně už... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika