|
Příspěvky uživatele - 242.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata - žluté skvrny na listech, 12.6.2014 Rovněž tipuji na spálení sluncem. |  | Lilkoviště 2014, 8.6.2014  Nakrytí jsem zrušil pustil na lilky sluníčko. Letos jich mám jen 6 kousků, ale mělo by to stačit. |  |
|  | Ošetření révy v době kvetení, 8.6.2014 Tak tam je to vlastně stejná koncentrace, jen počítáno na dvojnásobné množství vody .
Fáze 60–61 BBCH je vlastně nyní, u mne někde již po odkvětu, takže zavčasu ošetřím. |  | Ošetření révy v době kvetení, 8.6.2014 Nastává potřeba ošetřit révu proti plísni révové, není to zatím katastrofa ale bude to nutné. Jenže réva je zrovinka v různé fázi kvetení, je možné provést postřik i v této době? S druhým postřikem proti padlí čekám na odkvět, ale i tady by možná... celý příspěvek > |  | Ředkvičky, 7.6.2014 Vysévejte jen hybridní odrůdy (F1) a mějte na paměti, že ředkvička je rostlina krátkého dne. |  | Co vaše réva? (2014), 5.6.2014  Odkvétající Arkadia a nádherné květenství Kišmiše Lučistého, které může mít dobrých 35-40 cm. |  | Co vaše réva? (2014), 5.6.2014  Pozoruji první příznaky peronospory, zatím jenom dílčí napadení, navíc se mi zdá že nastupující oteplení šíření choroby nepodporuje. Mokra už bylo snad dost a konečně nastane teplo a trochu i sucho. |  | Odpuzovač koček, 5.6.2014 Ná čiči, ná čiči, a následně na to dobře mířená rána štýlkem od hrablí, a už tam nikdy nepáchne. |  | Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 4.6.2014 Zajímavý dotaz, zkuste to. Můžete si také nechat zakořenit seříznuté vrcholy nebo větší vlky a do týdne máte novu sazenici. |  | Odchází do věčných lovištˇ?, 2.6.2014 Podobný problém mám i já, všechny tři starší broskvoně jsou jak vyblité lečo, listy malé, žlutý odstín, žádné přírustky, plodů mají letos hodně, vloni jedna z nich měla tak deset plodů, ostatní žádná sláva. Ostatní mladé stromky jsou krásně zelené,... celý příspěvek > |  |
|  | Bronzovitost rajčete?, 1.6.2014 Přesně tak, po 14ti dnech hezkého počasí budou vypadat normálně. |  | Rajčata odolná k praskání plodů, 1.6.2014  Mini San Marzano je celkem držák, ale ani ono nevydrželo několikadenní, neustále se opakující deště, a to je v květináči. |  | Rajčata kvetou, ale neplodí, 1.6.2014  Registrovanýuživatel - rostlina nemá prostě podmínky a tolik plodů neuživý - toto je i můj názor, rostlina si sama řekne kolik plodů má mít v konkrétních podmínkách.
Já mohu porovnávat Tomatoberry Garden, jedno mám ve skleníku a druhé venku... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2014), 1.6.2014  To dělá ta jižní strana baráku, na zahradě jsou šlahouny menší, jak u které odrůdy , ale i tady již musí přistupovat k zalamování ve dvoumetrové výšce (Nero, Kodrjanka, AT 6-3-sk, Talisman aj.). Násada květenství je velmi pěkná, taková ještě nikdy... celý příspěvek > |  | Jaký máte hrášek?, 1.6.2014 Letos je hrášek velmi pěkný, jenže už končí a tak jsme ve čtvrtek vysévali další várku. Sejeme hodně hustě. |  |
 |
|
|
|