Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jedno očko na tažni, 16.5.2012
Zdravím, mám problém s jednou odrůdou, která pomrzla pravděpodobně díky velikonočnímu ochlazení, respektive pupeny, vyrašil jen poslední pupen na tažni a pak dále obrůstá u míta roubování další výhon, co mám dělat dál? Mám nechat onen jeden výhon s... celý příspěvek >
Pozdní jarní mrazy, 15.5.2012
KUKY, kde jste zjišťoval tu teplotu pro HK?
Pozdní jarní mrazy, 15.5.2012
oproti vcerejsku je dnes jak v tropech, po ránu 7st
Jaká vzdálenost sazenic révy, 13.5.2012
to záleží např.na odrůdě, způsobu vedení, podnoži, množství živin v půdě apod., obvykle to je 0,9-1,2m
Kvetení vinné révy, 13.5.2012 Obsahuje fotku
až nyní vkládám foto z 5.5., zatím révy vypadaly dobře..snad nebudou na tabák
Kvetení vinné révy, 13.5.2012
asi bude nejlepsi je odstranit v dobe po odkvetu, kdy budou bobule jako broky či jako hrášky, je pak dobře vidět jak které= hrozny mohly sprchnout apod.
Co vaše réva? (2012), 13.5.2012
docela by mě zajímalo, zda mravenci révě neškodí, nyní vzcházejí z růvků nové sazenice a v horní části jsou právě mravenci, neškodí jim nějak?
Kvetení vinné révy, 13.5.2012
co jsem tak Mirku četl tak odstranění násady se dělá porůznu, asi je to záležitost odrůdy, někde se to dělá po odkvětu, někdy před zaměkáním, takže to chce vyhledat dle odrůdy
Pozdní jarní mrazy, 13.5.2012
to u nás se seká pravidelně o 3-5st mimo, což je předpověď-nepředpověď
Pozdní jarní mrazy, 12.5.2012
myslim, ze zitra prezijeme, pondeli bude narocnejsi
Sazenice lilku - škůdce, 12.5.2012
pokud to jde, vysazovat jej ven, svilušek tolik venku není, když do skleníku tak radší bíloplodé odrůdy-nechutnají jim tolik jako ty tmavé, když je to už nevyhnutelné použít Omite nebo tuším Nisorun, letos by se měl použít 3x drazší Vertimec-Omite... celý příspěvek >
Pozdní jarní mrazy, 12.5.2012
a jéje..na lilie bych zapomněl, ty asi hold musí zatnout zuby a vydržet to, vše přykrývat nelze
Pozdní jarní mrazy, 11.5.2012
zítra ráno to bude ještě v pohodě, tuším 8-10st, až od neděle se přiostří
Pozdní jarní mrazy, 11.5.2012
to se budou mít jak pra... v žitě :) myslím, že dnes zmírnily předpověď na mrazíky, což mě těší, ale záruka, že nepřijdou není, takže radši vše zítra zakryji a bude to
Pozdní jarní mrazy, 10.5.2012
pořád lepší toto než stěhovat tísícovku rajčat a další stovky jiných kytek, třeba to nebude nakonec tak zlé a jenom se nad tím pousmějem :)
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika