Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Réva spálená mrazem 18.5, 21.5.2012
ale všechno Vám Mirku snad nezmrzo?!
Pozdní jarní mrazy, 18.5.2012
je to jasné a prokazatelné-sever obce pěkný mráz (sousedce namrzla dost rajčata), jih obce(svah) sousedovy révy jsou jen lehounce šlehnuté, poupata zcela v pořádku-a je to jedna a tatáž obec, prostě stát ve státě.., stromy absolutně bez poškození
a to byla Honzo venku nebo ve skleniku vysázená???
co jsem tak koukal na mapu tak pokud je někdo ze Staňkova, tak by mohl začít vysazovat sad meruněk nebo vinohrad, tam vůbec nemrzlo!(a při tom to není megaměsto jako Brno a Praha)
já si dal dnes budíka na 4,30, abych zapnul teplo ve skleniku, sice to nevyhřeje moc, ale nebude tam mrznout, u země také mrzlo, ve 2m min.0,7st, no jsem zvědav na ořešáky jak dopadly
myslím Mirku, že u Vás muselo být ještě více, alespoň teploty v okolí co ukazovaly meteostanice byly nižší..
Pozdní jarní mrazy, 17.5.2012
co mě teda trochu zaráží je nynější studená teplota Brodu nad Dyjí, tuším, že včera tam bylo snad nejtepleji z republiky...
Pozdní jarní mrazy, 17.5.2012
to mi prijde divne, ze by Plzen mela tak malo, tim spis, ze aktualne patri do top nejvyssich teplot, byt je to teplota ve 2m
Uhynutí révy po vyrašení, 17.5.2012
u jedné odrůdy jsem našel toto.. Při přetížení, ke kterému má odrůda sklon, reaguje vadnutím zelených častí keřů. Nepřetížili se některé keře v min.letech???
Jedno očko na tažni, 16.5.2012
hm..tam to vys.spodní vodou asi nebude, i když člověk nikdy neví, to musíte vědět vy sám zítra budu nové sazenice zadrnovávat, mrazu se bojím možná víc jak ty sazenice, nos snad to nějak přežijem, révě zdar!
jedná se Mirku o nové sazenice, tedy letos by měly dát první ukázkovou úrodu, a je to jeden kmínek a jeden tažeň
děkuji, tak snad něco zachráním, ono to vypadá tak divně, posl.očko na tažni CHrupky červ. a jinak raší až nad roubem dole To vadnutí, zkusím hádat, nebude to vys.hladina podzemní vody? Obvykle zjara se hladina zvedá, myslím, že Mirek vys.spodní... celý příspěvek >
Ještě se chci optat na to, zda je možné, aby nyní viditelně nerašící očka na tažni, mohla příští jaro z těchto oček obrůst, co si o tom myslíte?
Pozdní jarní mrazy, 16.5.2012
mysslím Honzo, že pátek má být Český Brod v klidu a hlavně okolí Kutné Hory má být nejteplejší z celé republiky, takže menší uklidnění pro Vás.
díky hoši! :)
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika