|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lilkoviště, 5.6.2012 ja jsem lidi kolem take musel ucit a vysledek?- ted uz kazdy chce jen lilky a cuketam rikaji - levna verze lilků |  | Lilkoviště, 5.6.2012 znám jen Madonnu-nebyla kdysi špatná, ale dle mě byla překonána, tamty odrůdy co jste měl nejsou F1 takže se není čemu divit, že trochu propadly, i když některé odrůdy ač nejsou F1 tak jsou dobré |  |
|  | Lilkoviště, 5.6.2012 super Honzo, jaké to tedy jsou odrůdy? Proč tam máte tu školkař.textílii a ne netkanou? Já s ní mám horší zkušenosti - prolézá tráva a páře se. |  | Lilkoviště, 4.6.2012 Jsem hodne zvedav na odrudu Karlson-prave z toho webu, jinak vetsina je Giotto, ktere v min.letech prevalcovali ostatni odrudy |  | Lilkoviště, 4.6.2012 moc pekne sazenice! mam sice take pekne, ale kdyz clovek zaleva furt tvrdou vodou a prakticky neprsi tak ty prirustky jsou minimální, jinak jake odrudy se u vas neosvedcily?-myslim tim hl.ty co jsou objednane z onoho litevskeho či lotysskeho... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2012), 4.6.2012 mně včera vykvetla pozdní odrůda Cerason |  | Lilkoviště, 3.6.2012 a jaké odrůdy Mirku jste pro letošek zvolil? |  | Lilkoviště, 3.6.2012 jak vám ostatním lilky rostou? co máte letos nového nebo osvědčeného za odrůdy?? díky |  | Pěstování rajčat, 3.6.2012 mám podobné zkušenosti, rajský do skleníku či foliáku nedávám, venku dozrají o 5-7dní později, což je pro mě nepodstatný rozdíl, radši tam právě dám hadovky a papriky a hl.feferonky (některé jsou hodně pozdní-Habanero) a lilky už taky dám... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat, 2.6.2012 já tedy jsem spokojen i s pravokořennými sazenicemi a nebudu to ani měnit, taktéž lilky rostou dobře |  |
|  | Budeme dnes přikrývat?, 2.6.2012 koukam, ze ojedinele prizemni mraziky jsou minulosti, dnes behem dne to dali pryc, takze paráda, stejne se mi to nezdalo, ze by mely byt |  | Nová vinička, 29.5.2012 Zdravím, údajně by se měla vinice zatravnit až od 3.roku, souhlasíte s tím? Nebo je to trochu jinak? Děkuji za dobré rady M. |  | Réva spálená mrazem 18.5, 22.5.2012 letos na Moravě je jistě vidět, které viniční tratě náleží do I.(nejlepší) klasifikace tratí, co jsem tak pročetl tak jsou i místa na svazích kde mráz snad ani nebyl, taktéž si myslím, že budoucí mladé výsadby pokud se nějaké nové vysadily a byly bez... celý příspěvek > |  | Réva spálená mrazem 18.5, 21.5.2012 no asi na tom něco bude, že se réva musí sázet na svahy, Břeclav je přece jen už trošku placka :( |  | Výhony nad květy révy, 21.5.2012 také bych to nechal být, jinak sprchnutí mže být způsobeno i podnoží, např. podnož 5BB je tímto známá, proto třeba RR se nedoporučuje na této podnoži pěstovat |  |
 |
|
|
|