Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lilkoviště, 5.6.2012
ja jsem lidi kolem take musel ucit a vysledek?- ted uz kazdy chce jen lilky a cuketam rikaji - levna verze lilků
Lilkoviště, 5.6.2012
znám jen Madonnu-nebyla kdysi špatná, ale dle mě byla překonána, tamty odrůdy co jste měl nejsou F1 takže se není čemu divit, že trochu propadly, i když některé odrůdy ač nejsou F1 tak jsou dobré
Lilkoviště, 5.6.2012
super Honzo, jaké to tedy jsou odrůdy? Proč tam máte tu školkař.textílii a ne netkanou? Já s ní mám horší zkušenosti - prolézá tráva a páře se.
Lilkoviště, 4.6.2012
Jsem hodne zvedav na odrudu Karlson-prave z toho webu, jinak vetsina je Giotto, ktere v min.letech prevalcovali ostatni odrudy
Lilkoviště, 4.6.2012
moc pekne sazenice! mam sice take pekne, ale kdyz clovek zaleva furt tvrdou vodou a prakticky neprsi tak ty prirustky jsou minimální, jinak jake odrudy se u vas neosvedcily?-myslim tim hl.ty co jsou objednane z onoho litevskeho či lotysskeho... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2012), 4.6.2012
mně včera vykvetla pozdní odrůda Cerason
Lilkoviště, 3.6.2012
a jaké odrůdy Mirku jste pro letošek zvolil?
Lilkoviště, 3.6.2012
jak vám ostatním lilky rostou? co máte letos nového nebo osvědčeného za odrůdy?? díky
Pěstování rajčat, 3.6.2012
mám podobné zkušenosti, rajský do skleníku či foliáku nedávám, venku dozrají o 5-7dní později, což je pro mě nepodstatný rozdíl, radši tam právě dám hadovky a papriky a hl.feferonky (některé jsou hodně pozdní-Habanero) a lilky už taky dám... celý příspěvek >
Pěstování rajčat, 2.6.2012
já tedy jsem spokojen i s pravokořennými sazenicemi a nebudu to ani měnit, taktéž lilky rostou dobře
Budeme dnes přikrývat?, 2.6.2012
koukam, ze ojedinele prizemni mraziky jsou minulosti, dnes behem dne to dali pryc, takze paráda, stejne se mi to nezdalo, ze by mely byt
Nová vinička, 29.5.2012
Zdravím, údajně by se měla vinice zatravnit až od 3.roku, souhlasíte s tím? Nebo je to trochu jinak? Děkuji za dobré rady M.
Réva spálená mrazem 18.5, 22.5.2012
letos na Moravě je jistě vidět, které viniční tratě náleží do I.(nejlepší) klasifikace tratí, co jsem tak pročetl tak jsou i místa na svazích kde mráz snad ani nebyl, taktéž si myslím, že budoucí mladé výsadby pokud se nějaké nové vysadily a byly bez... celý příspěvek >
Réva spálená mrazem 18.5, 21.5.2012
no asi na tom něco bude, že se réva musí sázet na svahy, Břeclav je přece jen už trošku placka :(
Výhony nad květy révy, 21.5.2012
také bych to nechal být, jinak sprchnutí mže být způsobeno i podnoží, např. podnož 5BB je tímto známá, proto třeba RR se nedoporučuje na této podnoži pěstovat
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika