Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prodej sazenic - Krausovi Mělník, 31.8.2012
ten však vede sortiment stolních nebo univerz.odrůd, Krausovi jsou víc na moštovky a sortiment je spíš takový, že jim napíšete co chcete zač a oni to buď seženou nebo ne
Lilkoviště, 31.8.2012
také vám jiz lilky prestaly prakticky nasazovat dalsi plody? ted uz je to bida
Slunce a rajčata, 31.8.2012
jinak odrůd mam letos jen 34 takze nejaka odruda by nachylnejsi byt mela, ale je pravdou, ze cele leto bylo velmi stale pocasi-prakticky od oblacno po jasno, až dnes je poprve cely den zatazeno!
Slunce a rajčata, 30.8.2012
nevím proč, ale doposavad se mi tyto plody jeste neobjevily-zvlastni
Slunce a rajčata, 28.8.2012
my zasadne susime a uskladnime do nadoby, v zime zu toho delame pyré na testoviny s bylinkami, staci to dat do vody-ono to nabobtná a necha se to rozmixovat-no lahudka!
Slunce a rajčata, 28.8.2012
Mirku, ti nahradnici na suseni-jak jsou raní?jsou koupeny take z toho,,pobaltskeho´´ webu?
Tykev - Goliáš, 26.8.2012
zkuste to nafotit a umistit sem, hned budeme moudrejsi :)
Jaká rajčata pěstujete, 24.8.2012
to já se o ně starám, ale zalévání a přihnojování a postřiky rostliny neznají :D
Co vaše réva? (2012), 24.8.2012
a co proti tomu?listy ochranit nelze nebo nejak lze?
Jaká rajčata pěstujete, 23.8.2012
já je zaštipuji až začátkem září - přece jen první mrazy jsou až kolem 20.10. a to stačí většina plodů ještě dozrát :)
odstranim jen ty, ktere zastinuji jiz velikostne vyvinute-tedy velke plody, ackoliv neprihnojuji, rostliny rostou jako o zavod
Slunce a rajčata, 23.8.2012
to je vysoce pravdepodobne, ja nestrikam vubec a ani jedna odruda nema tento límec
diky jižnímu svahu se mi toto nikdy nestalo, chuť je jako vždy bravurdní, ale je pravda, že tuto metodu nebude mozne aplikovat vsude-prave diky extremnimu osluneni
plody rychleji dozravaji a diky tomuto resenei jsem jiz 13.sezonu nemusel vubec strikat
Jaká rajčata pěstujete, 22.8.2012 Obsahuje fotku
nejake fotecky pro nazornost.. bohuzel nektere odrudy jsou focene, kdyz uz byly mnohe zrale plody sklizeny, nu coz :(
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika