|
Prodej sazenic - Krausovi Mělník, 31.8.2012 ten však vede sortiment stolních nebo univerz.odrůd, Krausovi jsou víc na moštovky a sortiment je spíš takový, že jim napíšete co chcete zač a oni to buď seženou nebo ne |
 |
Lilkoviště, 31.8.2012 také vám jiz lilky prestaly prakticky nasazovat dalsi plody? ted uz je to bida |
 |
|
 |
Slunce a rajčata, 31.8.2012 jinak odrůd mam letos jen 34 takze nejaka odruda by nachylnejsi byt mela, ale je pravdou, ze cele leto bylo velmi stale pocasi-prakticky od oblacno po jasno, až dnes je poprve cely den zatazeno! |
 |
Slunce a rajčata, 30.8.2012 nevím proč, ale doposavad se mi tyto plody jeste neobjevily-zvlastni |
 |
Slunce a rajčata, 28.8.2012 my zasadne susime a uskladnime do nadoby, v zime zu toho delame pyré na testoviny s bylinkami, staci to dat do vody-ono to nabobtná a necha se to rozmixovat-no lahudka! |
 |
Slunce a rajčata, 28.8.2012 Mirku, ti nahradnici na suseni-jak jsou raní?jsou koupeny take z toho,,pobaltskeho´´ webu? |
 |
Tykev - Goliáš, 26.8.2012 zkuste to nafotit a umistit sem, hned budeme moudrejsi :) |
 |
Jaká rajčata pěstujete, 24.8.2012 to já se o ně starám, ale zalévání a přihnojování a postřiky rostliny neznají :D |
 |
Co vaše réva? (2012), 24.8.2012 a co proti tomu?listy ochranit nelze nebo nejak lze? |
 |
Jaká rajčata pěstujete, 23.8.2012 já je zaštipuji až začátkem září - přece jen první mrazy jsou až kolem 20.10. a to stačí většina plodů ještě dozrát :) |
 |
|
 |
Jaká rajčata pěstujete, 23.8.2012 odstranim jen ty, ktere zastinuji jiz velikostne vyvinute-tedy velke plody, ackoliv neprihnojuji, rostliny rostou jako o zavod |
 |
Slunce a rajčata, 23.8.2012 to je vysoce pravdepodobne, ja nestrikam vubec a ani jedna odruda nema tento límec |
 |
Jaká rajčata pěstujete, 23.8.2012 diky jižnímu svahu se mi toto nikdy nestalo, chuť je jako vždy bravurdní, ale je pravda, že tuto metodu nebude mozne aplikovat vsude-prave diky extremnimu osluneni |
 |
Jaká rajčata pěstujete, 23.8.2012 plody rychleji dozravaji a diky tomuto resenei jsem jiz 13.sezonu nemusel vubec strikat |
 |
Jaká rajčata pěstujete, 22.8.2012  nejake fotecky pro nazornost.. bohuzel nektere odrudy jsou focene, kdyz uz byly mnohe zrale plody sklizeny, nu coz :(
|
 |