Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za kytku?, 25.11.2012
mne to spise prijde na rod Maranta...
Urcenie odrody, 23.11.2012
mohla by byt, jedinou vytkou je stopka, ktera naseda sikmo, u Charneuské je docela kolmá, ale jinak je to shodné
Urcenie odrody, 22.11.2012
nikdo nema ani typ?
Urcenie odrody, 21.11.2012 Obsahuje fotku
pred par dny jsem zde vkladal foto one hrusky, avsak nevim kam se to podelo... takze jeste jednou: tento roub je naroubovan na Clappově hrušce, rouboval to můj děda a je tam již přes 30let, proto se musí jednat o starší odrůdu, kazdorocne... celý příspěvek >
Zakoupené hrušky, 19.11.2012
kdyz uz je tu nas hruškařů vice, rad bych se zeptal, zda nekdo nevi kdy a kde se bude delat/konala degustace plodu hrušek, nevi nekdo?
Stará odrůda hrušky - šurpovka, 19.11.2012
zkusim to jeste nafotit jednotlive, mame je ve sklepe, nyni jsou velmi chutné, akorád, misto zelene je zluta :) jinak co jsem tak koukal  na netu na fotky tak Avranšská mi přijde v horsni casti plodu vice zakulacená...
Stará odrůda hrušky - šurpovka, 19.11.2012 Obsahuje fotku
i já bych vás chtěl poprosit o určení hrušně, je to roub, který kdysi děda rouboval, rodiče tvrdí, že je to již přes 30let, plody jsou velmi dobré, sladké, šťavnaté, jediná jejich nevýhoda je, že mají tvrdší slupku, každoročně je sbírám koncem září... celý příspěvek >
Co to je?, 18.11.2012
a neni to spis ker? treba Cornus sanguinea..ale jen hádám, mrknete do vyhledavace...
Nová podnož pro slivoně a meruňky, 11.11.2012
díky, no ještě to asi není plně prověřené jak v ČR bude zvládat zimy a jak zvládne přísušky
Nová podnož pro slivoně a meruňky, 11.11.2012
Pěkný den, údajně se používá nová podnož na některé peckoviny, jmenuje se VVA-1 KRYMSK nepěstuje tu někdo z vás tromky na této podnoži? jaké s ní máte zkušenosti? děkuji za reakce
Uskladněný celer červi, 10.11.2012
vrtule celerová a pochmurnatka mrkvová jsou jediní škůdci celeru...
Bellamira - opylovače, 9.11.2012
i ja ji mam na St.Julien - jeste, ze je doma na zahrade, na jiznim svahu v provozovnbe by asi neusoela, mate spatne zkusenosti se suchem na St.Jul.?
Bellamira - opylovače, 9.11.2012
oficiálně se udává, že je samosprašná, před měsícem jsem ji vysadil tak uvidíme jak to bude dále pokračovat
Dřevěné sloupky ošetření, 8.11.2012
dekuji, veskera impregnace by mela byt,,eko´´ - prece jen to chci jako kuly ke stromkum-proto asfalt neprichazi v uvahu, díky za pomoc jen ty ceny jsou jak ze zleho filmu
Dřevěné sloupky ošetření, 8.11.2012
existuje více podobných přípravků?? neví někdo prosím?
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika