|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Už postřik na kadeřavost?, 3.3.2013 no pokud to nemám pod závlahou tak jako vše, musím dát přednost zalévání zelenině a květinám, které by to jinak nerozchodily, proto asi ani jedno není lepší |  | Už postřik na kadeřavost?, 3.3.2013 no z ovocných stromků mám vyzkoušeno, že nejhůř suchem trpí právě broskvoně, pak jabloně, ostatní druhy jsou odolnější |  |
|  | Už postřik na kadeřavost?, 3.3.2013 no a když je prvni zvodnělá vrstva v 17m tak to stojí taky za bačkoru |  | Co vaše réva? (2013), 2.3.2013 pokud nebude pod-15st tak bych se nebál, což v nižších nadm.výskách by být nemělo... |  | Co je to presně za rostlinu?, 2.3.2013 je to mišpule japonská: Eribotria japonica, v jednom zahr.časopisu je o ní teď zmínka...
|  | Lilie, 2.3.2013 já mám také vlhký sklep a přežijí tam bez úhony, nutné je, aby byly na podzim suché a také vytrhávám stvoly kvůli hnití... jinak mám lilie také na záhoně |  | Co vaše réva? (2013), 2.3.2013 já bych to tak černě neviděl, vždy když něco hlásí tak černého tak pokaždé jsou teploty v nejteplejší 1/3 z udávaných |  | Co vaše réva? (2013), 2.3.2013 řezat budu příští týden |  | Co vaše réva? (2013), 2.3.2013 No Mirku, na Sulku je ještě čas, dělá se těsně před rašením. Spíš si říkám, zda ten efekt staré dobré sulky má i sulka K, která se teď prodává |  | Lilie, 1.3.2013  je to tak, nádoby se musí odzkoušet, já jsem měl i v pravých květináčích na rychlení lilií... na fotce jsou vidět právě ty keramické... |  |
|  | Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 1.3.2013 no to Tango vypadá opravdu dobře, snad uspějí v takové konkurenci..občas si říkám, že je vysílám na smrt - v tom množství do dalších let je velká úmrtnost |  | Papriky - klíčivost semen, 1.3.2013 je pravda, že odrůdy Gabriela, Fantazia a Stalagnit jsou velmi kvalitní, ještě tak 5-8let nazpět byla klíčivost perfektní a teď je to nehorázná katastrofa
Díky této antikvalitě skončí velmi brzy, jak vidno, zákazníků ztrácí očividně víc. |  | Papriky - klíčivost semen, 1.3.2013 chtěl bych vidět ty lidi, kteří v kontrolním a zkušebním ústavu dělali tu klíčivost, pokud ji dělali |  | Papriky - klíčivost semen, 1.3.2013 u nás neuznala nic a byla arogantní, že chyba se u nich nemůže stát atd... už tímto přístupem u mě skončila, ovšem je to prohra její, já jsem objednal u Moravoseedu - skleníkové a Semo polní - obě firmy jsou na tom s klíčivostí lépe a hlavně... celý příspěvek > |  | Lilie, 28.2.2013 i já..musím je ještě zjara vysadit, na podzim jsem je sklidil, aby šly jinam...
|  |
 |
|
|
|