Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Už postřik na kadeřavost?, 3.3.2013
no pokud to nemám pod závlahou tak jako vše, musím dát přednost zalévání zelenině a květinám, které by to jinak nerozchodily, proto asi ani jedno není lepší
no z ovocných stromků mám vyzkoušeno, že nejhůř suchem trpí právě broskvoně, pak jabloně, ostatní druhy jsou odolnější
no a když je prvni zvodnělá vrstva v 17m tak to stojí taky za bačkoru
Co vaše réva? (2013), 2.3.2013
pokud nebude pod-15st tak bych se nebál, což v nižších nadm.výskách by být nemělo...
Co je to presně za rostlinu?, 2.3.2013
je to mišpule japonská: Eribotria japonica, v jednom zahr.časopisu je o ní teď zmínka...
Lilie, 2.3.2013
já mám také vlhký sklep a přežijí tam bez úhony, nutné je, aby byly na podzim suché a také vytrhávám stvoly kvůli hnití... jinak mám lilie také na záhoně
já bych to tak černě neviděl, vždy když něco hlásí tak černého tak pokaždé jsou teploty v nejteplejší 1/3 z udávaných
řezat budu příští týden
No Mirku, na Sulku je ještě čas, dělá se těsně před rašením. Spíš si říkám, zda ten efekt staré dobré sulky má i sulka K, která se teď prodává
Lilie, 1.3.2013 Obsahuje fotku
je to tak, nádoby se musí odzkoušet, já jsem měl i v pravých květináčích na rychlení lilií... na fotce jsou vidět právě ty keramické...
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 1.3.2013
no to Tango vypadá opravdu dobře, snad uspějí v takové konkurenci..občas si říkám, že je vysílám na smrt - v tom množství do dalších let je velká úmrtnost
Papriky - klíčivost semen, 1.3.2013
je pravda, že odrůdy Gabriela, Fantazia a Stalagnit jsou velmi kvalitní, ještě tak 5-8let nazpět byla klíčivost perfektní a teď je to nehorázná katastrofa Díky této antikvalitě skončí velmi brzy, jak vidno, zákazníků ztrácí očividně víc.
chtěl bych vidět ty lidi, kteří v kontrolním a zkušebním ústavu dělali tu klíčivost, pokud ji dělali
u nás neuznala nic a byla arogantní, že chyba se u nich nemůže stát atd... už tímto přístupem u mě skončila, ovšem je to prohra její, já jsem objednal u Moravoseedu - skleníkové a Semo polní - obě firmy jsou na tom s klíčivostí lépe a hlavně... celý příspěvek >
Lilie, 28.2.2013
i já..musím je ještě zjara vysadit, na podzim jsem je sklidil, aby šly jinam...
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika