|
Jak hluboko přesazovat (pikýrovat) papriky?, 7.4.2012 takže postříkat ne prolévat? |
 |
Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 17.2.2012 A co třeba sadbovač 30x40 buňka 4x4 cm prosím?
Pak bych přesadil do kelímků a následně do květináčů. Co vy na to?
|
 |
|
 |
Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 17.2.2012 Vy už máte i venus vysetou? Myslel jsem, že rajčátka se sejí až někdy v březnu...:-/ Jinak děkuji za rady.. |
 |
Žloutne mi můj nejhezčí strom, 17.2.2012 Já jen, že mi zde bylo doporučeno na jaře, takže v pořádku, když přesadím již teď? |
 |
Žloutne mi můj nejhezčí strom, 16.2.2012 A kdy nejlépe přesadit? Nyní není vhodná doba?
Do substrátu pro pokojovky normálně?
Drenážní vrstvou myslíte nějaký písek či co?
Děkuji všem. |
 |
Žloutne mi můj nejhezčí strom, 16.2.2012 Je pravda, že už vylézejí delší dobu kořínky z vrchu květináče. Takže přesezaní bude asi to nejrozumější. Do jak velkého květináče přesadit?
Bohužel ho mohu mít buď v bytě a nebo venku na balkoně, jinou možnost nemám..
A to ostříhání? Pokud... celý příspěvek > |
 |
Žloutne mi můj nejhezčí strom, 15.2.2012  Co s tím mám dělat? Minulý rok v zimě taky žloutnul, ale teď je to hodně intenzivní, co s tím? :/ Děkuji moc všem za rady. Robin
|
 |
Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 15.2.2012 tak beros jsem sehnal dnes v tesku :)
Je tam 35semínek. Chci se zeptat. Vydrží mi semínka pár let, když je nespotřebuji? Přeci jen, kolik semínek mám vysadit, když bych chtěl mít třeba 5rostlin této odrudy? Děkuji. Robin |
 |
Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 15.2.2012 Mirku, co jiného bych mohl ještě na balkoně v květináčích a truhlíkách vypěstovat? Někdo mi radil salát, ale jaká odrůda? :-/ |
 |
Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 15.2.2012 bajaja, cherrola a beros nemohu nikde sehnat :( |
 |
|
 |
Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 15.2.2012 Beros jsem nesehnal, tak jsem objednal damián, je to to podobné? |
 |
Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 15.2.2012 ldyll se na balkon nehodí? :-/ Děkuji |
 |