Příspěvky uživatele - 149.176

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vytvořme společnou nazorovou degustaci starých odrud, 15.2.2012
Skláňam sa pred skúsenosťmi p.153.9 s takým množstvom moderných odrôd, ktoré pestuje. Táto diskúsia či vlákno mi nepripadá nezaujímavá, treba si ju prečítať od začiatku. V každom prípade sa oplatí pri nej "ztratit čas". 
Nezabúdli ste na sýkorky?, 14.2.2012
Zdeni, v krmítku na snímke máte koňadry, nie sojky. Mnohí vtáci sú všežravci. Netvrdím, že sojka je výhradne mäsožravá, patrí tuším medzi krkavcovitých, ale straku na čerešne či orechy istotne nenalákate.
Vytvořme společnou nazorovou degustaci starých odrud, 14.2.2012
Pán Václav si nesprávne vysvetlil moje slová o chuti moderných rezistentov, alebo som sa neobratne vyjádril. Písal som o podobných či rovnakých sortách zapojených do kríženia a z toho vyplývajúcej podobnej chuti.  Príklad: Sirius, Orion, Otava,... celý příspěvek >
Ruská zima, 14.2.2012
Súhlasím s Vami, p.Mičurinec, ale bohužiaľ aj väčšina moderných interšpecifických odrôd európskej a ázijskej proveniencie majú hraničnú výdrž okolo mínus 23 stupňov Celzia. Preto sa posledný rok u muštových sort zameriavam na frankoamerikány. Keď... celý příspěvek >
Ruská zima, 14.2.2012
Cez víkend v silnom mraze som s rezom neriskoval, navyše pri mínus 11 je práca nepríjemná. Vlani som staré kmene strihal pri mínus troch. Rezné plochy som zatieral hnedou syntetickou farbou. Balzám by stuhol a akrylát zmrzol.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika