|
Příspěvky uživatele - 149.176
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vytvořme společnou nazorovou degustaci starých odrud, 15.2.2012 Skláňam sa pred skúsenosťmi p.153.9 s takým množstvom moderných odrôd, ktoré pestuje. Táto diskúsia či vlákno mi nepripadá nezaujímavá, treba si ju prečítať od začiatku. V každom prípade sa oplatí pri nej "ztratit čas". |  | Nezabúdli ste na sýkorky?, 14.2.2012 Zdeni, v krmítku na snímke máte koňadry, nie sojky. Mnohí vtáci sú všežravci. Netvrdím, že sojka je výhradne mäsožravá, patrí tuším medzi krkavcovitých, ale straku na čerešne či orechy istotne nenalákate. |  |
|  | Vytvořme společnou nazorovou degustaci starých odrud, 14.2.2012 Pán Václav si nesprávne vysvetlil moje slová o chuti moderných rezistentov, alebo som sa neobratne vyjádril. Písal som o podobných či rovnakých sortách zapojených do kríženia a z toho vyplývajúcej podobnej chuti. Príklad: Sirius, Orion, Otava,... celý příspěvek > |  | Ruská zima, 14.2.2012 Súhlasím s Vami, p.Mičurinec, ale bohužiaľ aj väčšina moderných interšpecifických odrôd európskej a ázijskej proveniencie majú hraničnú výdrž okolo mínus 23 stupňov Celzia. Preto sa posledný rok u muštových sort zameriavam na frankoamerikány. Keď... celý příspěvek > |  | Ruská zima, 14.2.2012 Cez víkend v silnom mraze som s rezom neriskoval, navyše pri mínus 11 je práca nepríjemná. Vlani som staré kmene strihal pri mínus troch. Rezné plochy som zatieral hnedou syntetickou farbou. Balzám by stuhol a akrylát zmrzol. |  |
 |
|
|
|