Příspěvky uživatele - 182.227

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Paulownia plstnatá - nekvete, 29.5.2016
Ještě k tomu kvetení. V květu je opravdu nádherná. Škoda, že doba pokud je hezká je velmi, velmi krátká. Jen kvůli kvetení bych ji nesázel.P
Paulownia plstnatá - nekvete, 29.5.2016
Je to ještě mládě. Počkejte.P
Váš názor - minianketa, 29.5.2016
Já už jsem to kdysi psal, zkušenosti pana Tondy jsou určitě k nezaplacení. Jenom je nějak převést, sdělit což není mnohdy tak jenoduché. Stromky, narozdíl třeba od pana MV pěstuje v nižší nadmořské výšce, takže jsou to jiné zkušenosti.P
Váš názor - minianketa, 25.5.2016
Tak jeden příspěvek. Minulý týden jsem při čekání ozobával na mezi starou Rychlici německou. Po roce byla třešeň výborná. I když je to jen obalená pecka, platí,  co je první je taky dobré. P
Ok
Nevím, nevím, jestli tato anketa bude mít nějakou vypovídací hodnotu. Spíš bude svědčit o tom, které odrůdy jsou více pěstované. Nic víc.  Kolik mohou mít běžní zahrádkáři asi stromů. Tři, čtyři jabloně, dvě hrušky, atd. Aby člověk mohl něco... celý příspěvek >
Co to je za žlutě kvetoucí keř?, 10.5.2016
Jasminum fruticans.P
Broskvoň a nektarinka odolná více kadeřavosti?, 5.5.2016
Broskvoň je u skleníku. Neteče na brosvoň třeba voda ze střechy? P
Přesazení cca 7 letého ořešáku, 1.5.2016
Pan Amatér píše poznámku 30.4. takže ještě na apríla. Tak to jo. P
Je slivka Toptaste samoopelivá?, 30.4.2016
Lepotica je cizosprašná? To je pro mě novinka. A kdepak jste na to přišel?P
Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 29.4.2016
Jestli chcete aby Vám rouby vydržely co nejdéle, nesmíte je skladovat kolmo v příliš vlhkém substrátu a je lépe je trochu přisušit. Opatrně. Před roubováním je namočíte. P
Vysokokmen, 28.4.2016
Zapomněl jsem dodat, přesazení prostokořenného stromku je pro stromek radikální zásah, ale pro mladý, který prodávají školky je bezproblémový a stromky velmi rychle rostou a prospívají i po přesazení. Čím starší, tím může a mívá stromek více problémů... celý příspěvek >
Vysokokmen, 28.4.2016
Na oko i pro zákazníka velmi hezké stromky. Velké ale. Před vstupem do Unie platil předpis, že prodávané ovocné stromky mohly mít korunku maximálně dvouletou. Starší se nesměly prodávat, takže starší se většinou zlikvidovaly. Oni, ty kdo dělali tyto... celý příspěvek >
Mezištěpení třešní, 27.4.2016
Dobrý, dobrý. Paní chce zaslat dva!! kusy podnoží, a ať jí ještě kvalifikovaně poradí. Cena? Zhruba možná i 40 Kč za zásilku, tedy když to paní do čtrnácti dnů nevrátí. Přemýšlím, kolik je asi hodinový náklad na dělníka v Holovousích. Aby byli aspoň... celý příspěvek >
Sloupové jabloně, 25.4.2016
Pro začátek, jestli chcete jen zkoušet můžete zvolit bujnější. Jestli ale chcete aby jste ji měl už trvale, je lepší zvolit takovou, jak chcete aby vypadala jabloň v budoucnosti. Sloupovité jabloně oproti klasickým rostou dost slabě. Ale v dobré půdě... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika