Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pokojova rajcatka, 21.12.2013 Obsahuje fotku
Rajče mi zdechalo a tak jsem ho přemístil k citrusům kde odešlo úplně. Přinesl jsem jiné (rovněž se jedná o na podzim seříznutou starou rostlinu která nově vyhání) a navíc ještě zasadil dva vlky z rajčat ze skleníku. Všem rostlinkám odcházejí... celý příspěvek >
Štěpování révy - stratifikace, 17.12.2013
To si nechám po Vánocích až odeberu další materiál. Letos se mi úspěšně dařily zakořenit řízky se spodním ohřevem, pokud by to fungovalo i se štěpovanými sazenicemi, tak by to bylo jednodušší.
Štěpování révy - stratifikace, 17.12.2013 Obsahuje fotku
Po přípravě všech náležitostí a pomůcek jsem pokusně naštěpoval několik řízků révy a zavoskované uložil do stratifikační bedýnky. Nějaké réví jsem ostřihal včera, jiné jsem měl uloženo v ledničce, část byla naštěpována na podnož, část jen tak... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 16.12.2013
Že by tam ten gril byl na vytápění skleníku?  
Rajčata pro sezónu 2014, 16.12.2013
A byl to Corgoň, vynikající. 
Rajčata pro sezónu 2014, 16.12.2013 Obsahuje fotku
Popíšu Vám jednu odrůdu kterou jsem pěstoval na zahradě na záhoně nastlaném černou PE folií a v květináči doma u baráku. Počasí bylo v druhé polovině prázdnin přímo nechutné a věčně pršelo, rozdíl v úrodě přímo drastický. Na zahradě jsem to... celý příspěvek >
Amaryllis belladonna, 15.12.2013
A kde ho nechat a jak dlouho? Rostliny máme nyní ve sklepě na okně a tam by měly začít rašit nebo je přenést do tepla? Máme je již několik let ale roste to pokaždé jinak, chybí tomu nějaké pravidlo, navíc to hodně tlačí do listů a až následně do... celý příspěvek >
Přepážky ve skleníku, 14.12.2013
Desky na tom pařeništi mi připomínají cementotřískové desky (Cetris), ani ta tloušťka se mi nezdá že je 3 cm. Z cementotřískových desek tl. asi 12 mm mám stěny okolo chodníku ve skleníku. Desky ale potřebují nějaké opory (tak jak je vidět na... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 12.12.2013
Nevím co si představujete pod pojmem "indigo" ale z tmavých je výborné Kumato.
Rajčata pro sezónu 2014, 10.12.2013
Platba převodem na jejich zahraniční účet (vysoké bankovní poplatky) nebo přes účet PayPal.
Rajčata pro sezónu 2014, 8.12.2013
Neprší = nepraská . Na obrázku to vypadá pěkně, má sladkost i v názvu (dokonce 2x), tak snad bude i vyhovovat. Koneckonců, ani výborná Nasťa nevypadá na přebalu jako na keři.
Rajčata pro sezónu 2014, 8.12.2013
Přesně tak, Děvočka je držák a pokud něco spadne tak jsou to přezrálé plody. Black Cherry je chutné a skoré rajče, bohužel hodně praská a proto jsem ho již dříve vyřadil. Nasťa (Slasťona) je skvělá a kvalitní tyčková odrůda, množstvím plodů však Sl.... celý příspěvek >
Réva do skleníku řez vertiko, 6.12.2013
Pevně doufám že se stanu novým majitelem této odrůdy, ale zároveň  předpokládám že se jí u mne bude dařit i venku. Jak bujný má Preobraženie růst? Co se názvů odrůd na snímcích týče tak zleva je to Мanicure Finger, Kenetta... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 6.12.2013
Já bych už střihál až bych bečál , ale nejprve je potřeba odebrat řízky, a tak to nechám na přelom prosinec-leden.
Choroba, škůdce, 1.12.2013
Zdejte do vyhledávače "červci".
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika