Příspěvky uživatele - 245.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rider HQ 16C AVD, 5.6.2009
Stěžovat si nechci, jen jsem zatím neměl zkušenost se spotřebou těchto strojů. Moje sekačka záběr 53 cm, motor honda si brala tak litr za 2 hodiny tak vidím jen tento rozdíl, ale se Zerem za 2 hodiny poseču x-krát větší plochu bez dřiny a " Vo... celý příspěvek >
Rider HQ 16C AVD, 2.6.2009
Pánové, mám ho doma, je to zero Cub-Cadet RZT 54 krásnej žlutej kombajn. Trochu jsem ho dneska potrápil ve vysoké trávě a nebylo to úplně jednoduché, ze začátku se pořád ucpávalo žací ůstrojí a tak jsem z něj postupně odšrouboval pár... celý příspěvek >
Rider nebo trakturek, 27.5.2009
Čas ukáže kvalitu.
Rider HQ 16C AVD, 27.5.2009
To není trik ale Cub-Cadet "nový" patent Hydrogyru, pomalu ve stoupání ani jinak není žádný problém. Zero turn rider Cub-Cadet RZT 54 má záběr 137 cm, motor Kawasaki 25HP, převodovku Dual Hydro-Gear ZT 2800 s olejovou nádrží, rychlost až 11km/h,... celý příspěvek >
Rider nebo trakturek, 22.5.2009
Když RZT 50 rozeberu a lajcky ohodnotím jednotlivé části tak cena celkem odpovídá i když v USA stojí celá mašina 3500,-dolarů. Ale u nás... (jen můj odhad) : motor cca 25 000,- převodovky cca 30 000,- žací ústrojí cca 25 000,- kola cca 10... celý příspěvek >
Rider HQ 16C AVD, 21.5.2009
To hydro mě zajímá, mohl by jste upřesnit jaké jsou tam rozdíly a jaká je životnost, případně náklady na opravu. Cab cadet píše že má patentovanou převodovku Hydrogear TM EZT, kde nejsou žádné hadice mezi čerpadlem a motorem a znamenají více... celý příspěvek >
Rider HQ 16C AVD, 19.5.2009
Asi se stanu dealerem Cub Cadetu, protože jejich stroje mě nadchli. Když vemete výkon cena a made in Canada, místo china indonesia Husqvarna, tak za stejný prachy koupíte woňafku rider Cub Cadet FMZ 50 SD - Kawasaki 22 HP, 127cm záběr za 132... celý příspěvek >
Rider nebo trakturek, 14.5.2009
Tak jsem zkouknul videa od HQ a vypadá to celkem pěkně, mají tam pěknou hudbu a rychlost je taková pohodová. Nic proti, ale výkon a cena mě zajímá nejvíc i bez videa a nemůžu si pomoct po vlastních zkušenostech s: Husqvarna 16 C AWD motor Briggs... celý příspěvek >
Rider nebo trakturek, 12.5.2009
Vážení pánové tuto neděli jsem jezdil s riderem od HQ 16 C AWD a musím říct , ač to byl můj favorit, že mě zklamal natolik, že bych ho nechtěl ani za nic - je to drahej šnek se záběrem 94 cm. Seče pěkně, ale pomalu a myslím že bych mu... celý příspěvek >
Rider RZT 50, 12.5.2009
Cub Cadet RZT 50 zero mě hodně, hodně láká našel jsem na youtube videa kde sečou celkem rychle a i vyšší trávu s ostatníma zero riderama. http://www.youtube.com/watch?v=2hwL1rOW5rk Máte to někdo doma?  Píšou že je to profi, ale nechá se s... celý příspěvek >
Rider nebo traktor?, 8.5.2009
Co říkáte na  Rider Cub - Cadet RZT 50  motor Kawasaki 22HP cena 105000,- vypadá to jako super stroj a ještě je možné dokoupit sběrný koš (14 000,-) podobný jako mají traktory. Když to srovnám s  Husqvarnou EZ 21 tak cenově o 50... celý příspěvek >
Rider nebo traktor?, 5.5.2009
Pořád váhám jaký stroj koupit na cca 4000m2 + možná dalších 2000m2 Co tráva tak 20 cm vysoká, 15HP to zvládne nebo budou stroje kňourat. Nepotřebuju všude super trávník, ale spíš se toho zelenýho svinstva rychle zbavit. Dvorek bych rád sbíral... celý příspěvek >
Husqvarna R 53 SV, 22.8.2008
Tuto sekačku mám od května 2007 takže rok a něco a včera upadlo jedno zadní kolo a druhé je taky naprasklé. Je to normální???  Kolečka sice na ložiskách ale z umělé hmoty. Při reklamaci jsem neuspěl. Jinak sekla a mulčovala pěkně díky motoru... celý příspěvek >
speciální stroj na ořezání větví, 1.3.2008
Ořezávače pro mechanizovaný řez dřevin v sadech Jednostranný ořezávač SL1 Kotoučový ořezávač dřevin firmy OSTRATICKÝ slouží pro mechanizovaný řez dřevin v průběhu celého vegetačního období. Lze jej použít jak k prořezávaní polních a lesních... celý příspěvek >
speciální stroj na ořezání větví, 17.12.2007
Nevíte někdo jestli existuje stroj nebo něco?... třeba zavěšené na traktor, co by ořezávalo větve na mezích. Představoval bych si bubnovou sekačku na stojato na které jsou kotoučové pilky a při pomalé jízdě na okraji pole by to ořezalo... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika