Příspěvky uživatele - 245.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky - klíčivost semen, 1.2.2011
Nenamáčím, jenom nasypu do perlitu a dám na radiátor. Možná to o něco dýl klíčí, ale to mi tolik nevadí.
č: 5-0040-90551-22, bal: 02/2009 2522
Doporučili byste mi tenhle skleník?, 1.2.2011
Dobrý den Limes dodává i skleníky zasklené polykarbonátem. Já budu letos kupovat skleník Limes Hobby H7/4,5 polykarbonátem. Viděl jsem ho u známích a přesvědčilo mě celkové zpracování tohoto slkeníku. Polykarbonát volím z důvodu že bydlíme na... celý příspěvek >
U mě Hamík 100% klíčivost v perlitu.
Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 29.1.2011
Já už mám zaseto z paprik: Amy, Vlasta, Hamík a z rajčat Aztek a Vilma. Koncem února dám zbytek rajčat: Tornádo, Bejbino, Stupické, Perun, Dulcia, Ildi, Sladkaja Děvočka,  Zlatoja Andromeda a dvě odrůdy chery rajčat z Hypernovy která nám moc... celý příspěvek >
Kdy a jak zasít rajčata a papriky?, 20.1.2011
Stačí si pročíst starší vlákna a vše se dozvíte. Zdejší diskutující nebaví psát to samé pořád dokola, když už je to napsáno mnohokrát. Hledat, pročítat!!!
Odrůdy paprik, 18.1.2011
Mohou se papriky vysévat do agroperlitu?
Kukuřice - proč se sklízí teď?, 4.1.2011
No u nás pěstují pšenici a kupodivu jí nesečou kombajnem, ale řezačkou komplet jak to stojí i se zrním a dělají z toho pelety, je to prý výhodnější.
Kukuřice - proč se sklízí teď?, 4.1.2011
Nebo to mají na agropelety na topení. Mráz to vysuší, pak už jenom řezačkou sklidit a šup do lisu.
Výsev rajčat, 2.1.2011
Dobrý den, nezačíná už někdo s experimentálním výsevem rajčat?
Obalová fólia, 24.12.2010
Jestli se Vám chce každý rok dávat novou fólii, tak ji použijte. Sluníčko ji rozežere na prach. Použijte kvalitní UV odolnou fólii
Fréza na sníh, když je velký mráz, 17.12.2010
Já myslím, že výkon je dostačující a jak píše kolega má 5 rychlostí vpřed, takže je dost na výběr. Když je tak 10cm tak valím na pětku a to je fofr. S přibývající vrstvou ubítám a když beru závěje za garáží, tak na jednotku a to jde do plnýho bunkru.... celý příspěvek >
Fréza na sníh, když je velký mráz, 16.12.2010
Vega 651 je zatím výborný dělník. Mám jí sice jenom 4 týdny, ale už má za sebou 8 hodin plného provozu. Zatím jediný nedostatek vidím v nastavení vrchní části komínu na dálku odhozu, proto jsem si na vrchní část přinýtoval madlo a lehce upravuji... celý příspěvek >
Fréza na sníh, když je velký mráz, 6.12.2010
Já mám frézu Vega 651 parkuji jí ve stodole kde je stejný mráz jako venku. Když jdu startovat nacupuju, dám sytič a plný plyn a na druhé natažení chytne, pak uberu na půl plynu, nechám tak 2 minutky blafat a pak už hurá do práce, vypnu sytič, plný... celý příspěvek >
Jak nejlépe otrhat rakytník?, 20.10.2010
Děkuji za nápady, rakytník už je zpracovám na marmelády, šťávu atd. Manželka si našla svůj způsob co jí nejvíce vyhovoval a to že plody obírala vidličkou a šlo jí to jedna báseň
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika