|
Příspěvky uživatele - 245.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Papriky - klíčivost semen, 1.2.2011 Nenamáčím, jenom nasypu do perlitu a dám na radiátor. Možná to o něco dýl klíčí, ale to mi tolik nevadí. |  | Papriky - klíčivost semen, 1.2.2011 č: 5-0040-90551-22, bal: 02/2009 2522 |  |
|  | Doporučili byste mi tenhle skleník?, 1.2.2011 Dobrý den Limes dodává i skleníky zasklené polykarbonátem. Já budu letos kupovat skleník Limes Hobby H7/4,5 polykarbonátem. Viděl jsem ho u známích a přesvědčilo mě celkové zpracování tohoto slkeníku. Polykarbonát volím z důvodu že bydlíme na... celý příspěvek > |  | Papriky - klíčivost semen, 1.2.2011 U mě Hamík 100% klíčivost v perlitu. |  | Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 29.1.2011 Já už mám zaseto z paprik: Amy, Vlasta, Hamík a z rajčat Aztek a Vilma. Koncem února dám zbytek rajčat: Tornádo, Bejbino, Stupické, Perun, Dulcia, Ildi, Sladkaja Děvočka, Zlatoja Andromeda a dvě odrůdy chery rajčat z Hypernovy která nám moc... celý příspěvek > |  | Kdy a jak zasít rajčata a papriky?, 20.1.2011 Stačí si pročíst starší vlákna a vše se dozvíte. Zdejší diskutující nebaví psát to samé pořád dokola, když už je to napsáno mnohokrát. Hledat, pročítat!!! |  | Odrůdy paprik, 18.1.2011 Mohou se papriky vysévat do agroperlitu? |  | Kukuřice - proč se sklízí teď?, 4.1.2011 No u nás pěstují pšenici a kupodivu jí nesečou kombajnem, ale řezačkou komplet jak to stojí i se zrním a dělají z toho pelety, je to prý výhodnější. |  | Kukuřice - proč se sklízí teď?, 4.1.2011 Nebo to mají na agropelety na topení. Mráz to vysuší, pak už jenom řezačkou sklidit a šup do lisu. |  | Výsev rajčat, 2.1.2011 Dobrý den, nezačíná už někdo s experimentálním výsevem rajčat? |  |
|  | Obalová fólia, 24.12.2010 Jestli se Vám chce každý rok dávat novou fólii, tak ji použijte. Sluníčko ji rozežere na prach. Použijte kvalitní UV odolnou fólii |  | Fréza na sníh, když je velký mráz, 17.12.2010 Já myslím, že výkon je dostačující a jak píše kolega má 5 rychlostí vpřed, takže je dost na výběr. Když je tak 10cm tak valím na pětku a to je fofr. S přibývající vrstvou ubítám a když beru závěje za garáží, tak na jednotku a to jde do plnýho bunkru.... celý příspěvek > |  | Fréza na sníh, když je velký mráz, 16.12.2010 Vega 651 je zatím výborný dělník. Mám jí sice jenom 4 týdny, ale už má za sebou 8 hodin plného provozu. Zatím jediný nedostatek vidím v nastavení vrchní části komínu na dálku odhozu, proto jsem si na vrchní část přinýtoval madlo a lehce upravuji... celý příspěvek > |  | Fréza na sníh, když je velký mráz, 6.12.2010 Já mám frézu Vega 651 parkuji jí ve stodole kde je stejný mráz jako venku. Když jdu startovat nacupuju, dám sytič a plný plyn a na druhé natažení chytne, pak uberu na půl plynu, nechám tak 2 minutky blafat a pak už hurá do práce, vypnu sytič, plný... celý příspěvek > |  | Jak nejlépe otrhat rakytník?, 20.10.2010 Děkuji za nápady, rakytník už je zpracovám na marmelády, šťávu atd. Manželka si našla svůj způsob co jí nejvíce vyhovoval a to že plody obírala vidličkou a šlo jí to jedna báseň |  |
 |
|
|
|