Příspěvky uživatele - 245.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesazení hortenzie, 3.3.2011
Děkuji, hned jak rozmrzne pustím se do toho.
Pěstování rajčat ve foliovníku, 3.3.2011
To už záleží na Vás jak si to uděláte.  V podstatě jde o to, aby se zalévalo ke kořenům a ne napovrch.
Pěstování rajčat ve foliovníku, 2.3.2011
Ano pochopila jste to dobře. Láhvi se uřízne dno, ponechá víčko a nadělají se otvory po obvodu láhve ve více řadách. Takto připravená láhev se zahrne do země, že kouká těch 10cm a pak už se zalévá do lahve. Není podmínkou 2l může být i 1,5l.
Přesazení hortenzie, 2.3.2011
Prosím o radu kdy je nejvhodnější přesadit hortenzii. Měníme kompozici zahrady a potřeboval bych přesadit hortenzii asi o 2 metry.  Díky
Pěstování rajčat ve foliovníku, 2.3.2011
Já zalévám jak mám čas, asi tak 2x týdně. U každé rostliny mám zaraženou 2l PET lahev i z víčkem, že kouká ze země asi 10cm a v ní nadělané otvory rozpáleným hřebíkem. Zalévám pouze do lahví a rostlinky si vezmou kolik chtějí. Tímto způsobem se... celý příspěvek >
Pěstování rajčat ve foliovníku, 1.3.2011
Jsou stejná jako venku a to do skleníku nechávám ty nejmenší sazenice. Ještě na začátku sezony zapracuji tak 3 lopatky dřevěného popela, který si přes zimu nasbírám po lese, když těžaři pálí větve. Popel obsahuje hodně draslíku a vápníku což... celý příspěvek >
Pěstování rajčat ve foliovníku, 1.3.2011
Jelikož mám malý skleník který dělal ještě děda ze všeho co zrovna bylo po ruce, je vysoký jenom 180cm. Rajčata tedy pěstuji pouze na 4 vijany, rychle rostou a když odplodí, tak už nastupují rajčata z pytlů. Jednou týdně zalévám zkvašenýma kopřivama,... celý příspěvek >
Pěstování rajčat ve foliovníku, 28.2.2011
Bydlíme na vysočině 620 mnm. Rajčata pěstuji převážně v pytlích pod převisem střechy u jižní zdi stodoly. Rostou dobře, ale pro dřívější sklizeň, dávám od každé odrůdy (většinou 10-12) jednu rostlinu do skleníku. V druhé polovině skleníku pěstuji... celý příspěvek >
Papriky - klíčivost semen, 28.2.2011
Sice by to bylo na jinou diskuzi, ale přidám to sem. Katatrofickou klíčivost jsem letos měl u rajčátel Minigold, kde z celého balení vzešly 3 rostlinky a Aztek mě obdaroval pěti rostlinkami. Jiné odrůdy v pohodě i papriky
Mohu prodávat zeleninu z domu?, 21.2.2011
Záleží na tom, komu budete prodávat. U nás na vsi jsou takoví jakoby zemědělci a ti každý rok prodávají zeleninu vypěstovanou ve velkých fólijákách stylem, že si člověk zazvoní u dveří a s dotyčným se projde fólijákama a ukážu si co chci a pak... celý příspěvek >
Fóliovník z U profilů na sadrokarton?, 20.2.2011
Takový fóliák má udělaný Mirek a vypadá velmi pěkně, snad se s náma podělí o podrobnější návod na stavbu.
Zalévání ve skleníku?, 20.2.2011
Zdravím zahrádkáře, tak mě napdlo jestli by šlo zalévat ve skleníku pomocí drenážní hadice, která mi zbyla po obkopání baráku. Moje představa je natahat hadici cikcak v záhonech cca 15cm pod zemí a zálivku aplikovat do hadice. Voda přijde ke kořenům... celý příspěvek >
Odrůda rajčete, 12.2.2011
Rajčata byla z alberta, odrůda nikde uvedena nebyla, pouze země původu Maroko. Mám to jenom na zkoužku, protože nám moc chutnala. Jinak běžně pěstujeme Stupické, Tornádo, Dulcia, Perun od loňska Ildi a letos prvně Bejbino a další
Odrůda rajčete, 11.2.2011
Dobrý den, nechá se nějak rozeznat tyčkové od keříčkového rajčete ze sazenice. Mám vybraná semena z rajčat z hypru a nevím, zda to je tyčková nebo keříčková odrůda. Abych vesele nevyštipoval zálistky v domění, že jde o tyčkovou odrůdu a nebyla to... celý příspěvek >
Doporučili byste mi tenhle skleník?, 2.2.2011
Záleží co si vyberete. můj vybraný skleník Limes Hobby je 2,5m x 4,5m a cena při zasklení sklem helios je 15 740 Kč a při zasklení polykarbonátem vychází na 19 820 Kč. Jak už jsem psal volím poykarbonát z důvodu nadmořské výšky
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika