|
Sněžná fréza MF 70, 24.1.2010 Fréza na MF pracuje dobře.Je zde silný motor a na rozdíl od VARI má zpátečku a spojku.Je třeba zvážit zda za cenu nové frézy není jako adaptér není lepší koupit levnější jednoúčelovou frézu komplet. |
 |
Seřízení motoru ZongShen, 10.1.2010 Mám rovněž sněhovou frézu - čína.Jsem s ní velice spokojen.Moje zkušenost se startováním je taková, že při delší odstávce stroje nechám doběhnout motor se zavřeným benzinem, tak aby v karburátoru nic nezůstalo.Od té doby nemám problémy se... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Tera - výměna motoru za 4-takt, 29.12.2009 Rozhodně výměnu Jikov za Hondu doporučuji.Sám jsem taky tento problém takto vyřešil a dnes mohu říci, že jsem udělal dobře.Zejména spolehlivost startování, spotřeba i komfort jsou znatelné.Honda se neopravuje, protože není proč. |
 |
Sněhová fréza, 21.12.2009 Omlouvám se typ je to 9551 |
 |
Sněhová fréza, 21.12.2009 Aby se nucpával komínek u sněhové frézy HECHT 5991 tak jsem vyhodil m´řížku z komína, která je tam snad na drcení hrud a je po problému.Dnes fréza spolehlivě odchodí i prosolenou břečku na silůnici a neucpe se. |
 |
Tažná náprava 130mm Vari, 19.12.2009 Důležité je svorník řádně utáhnout.Nebojte se použít očkový klíč ok 24 a stoupnout na něj s plnou vahou.Po nějakém čase je dobré utažení kontrolovat a dotahovat.Tím si ušetříte vymačkání šestihranů v poloosách. |
 |
Seřízení motoru ZongShen, 18.12.2009 Určitě pomůže dokonalé vyčištění karburátoru. |
 |
Sněhová fréza Husqvarna, 16.12.2009 Mohu jen doporučit sněhovou frézu VEGA nebo HECHT.I když se jedná o čínský výrobek, jsem s ním velice spokojen a používám tuto frézu již pátým rokem, zcela bez problémů.Podotýkám, že bydlím na vysočině a frézu používám dosti často. |
 |
Dolmar PS 500 vs. Castor CP 522, 11.12.2009 Neví někdo, prosím,adresu na zastoupení motorových pil fy Castor?
Děkuji. |
 |
Mytí motoru malotraktoru, 10.12.2009 O jaký traktor a o jaký motor se jedná? |
 |
|
 |
Dvoutaktní motor u sekačky MF 70, 24.11.2009 Na váš dotaz, je těžká odpověď.Karburátor na těchto motorech je vždy Jikov ale rozdíl je v typu.Je zde možný typ se škrtící klapkou nebo se šoupátkem.Co se týče výměny gufer není to zas tak složité ale je třeba mít zejména stahovák na magneto a pak... celý příspěvek > |
 |
Dvoutaktní motor u sekačky MF 70, 24.11.2009 Utěchto motorů a dvoutaktů vůbec, je velmi důležité mít kvalitní gufera na klikovce.To je nejčastější závada kdy motor jde špatně a podle vámi popisované závady, dochází k přisávání vzduchu a pak jde motor do otáček.Nevím jaký máte karburátor ale je... celý příspěvek > |
 |
Seřízení předstihu u motoru Briggs, 5.11.2009 U těchto motorů se předstih nedá upravovat.Závada většinou spočívá u nastřiženého, nebo přestřiženého klínku u setrvačníku. |
 |
DSK317 - repase, 4.11.2009 Nejdříve bych sundal kotouč spojky.Pak je dobré rozdělat aretaci převodových stupňů a vyjmout pružinku a kuličku aretace řazení.Po té je možno rozdělat šrouby M8 po obvodě převodové skříně a skřín oddělit.Při zpětné montáži je třeba dát si pozor aby... celý příspěvek > |
 |
Honda GCV160 motor nelze nastartovat, 22.8.2009 Podobnou závadu s visícím ventilem jsem řešil několikrát.Každému radím přejít na benzin SPECIAL a je problém vyřešen.Šroubem na volnoběh, při otáčení doprava se otáčky zvyšují a naopak. |
 |