|
Drtič válcový Atika - ALF2600, 8.3.2012  Co dodat.Abych zjistil jak drtí Atika 2500 vydal jsem 11 nebo 12 tisíc korun.Takže vy jste na tom lépe.No dneska ten můj stojí 4500kč.Ano čím je větev tenčí tím to hůř drtí.Chce to nechat ushnout.Do kompostu to nedáváme ale jako mulč na... celý příspěvek > |
 |
Co použít na srovnání zahrady? Je hrbolatá, 2.3.2012 Tu češtinu bych vynechal.Když někde zaplatíte5 tisíc tak vám určitě přivezou něco, co není cokoliv.Ornice je neprodejná.Až budete stavět barák, tak na životním prostředí vám to referent 3x zopakuje. |
 |
|
 |
Kultivator na travnik, 2.3.2012 Ano.Josef má pravdu.Silnou kosu, třeba půjčovnu a silnou strunu a vymydlit tu trávu na holou zem.Místo hrabání v bodě 2,bych to sebral do koše rotační sekačkou.Důležitý je taky druh trávy.Když pak budete sekat vlasatici, která jako seno bude vhodná... celý příspěvek > |
 |
Co použít na srovnání zahrady? Je hrbolatá, 29.2.2012 Jestli mám vyhodnotit rady, určit pořadí, tak u mě vyhrál ten Wimpi s tím bobcatem.Ono je riziko objednat si rotavátor.I ten smykáč, nemusí to být zrovna značka bobcat, ale musí v tom sedět frajer, který s tím umí.To je velice důležité takového... celý příspěvek > |
 |
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 18.2.2012  Přes to, že reakce neočekáváte, tak já myslím, že dva rýče stejné cenové kategorie nejsou totéž.Dokládají to i ty fotky.Jedna je dobrá a druhá je k ničemu.A není to mobilem.Je to rukama.Ostatně to asi víte už taky.Kdyby jste to nepřibližoval, tak... celý příspěvek > |
 |
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 17.2.2012  Tak aby to tu neusnulo. |
 |
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 15.2.2012 Vůbec se s tím nebudu zabývat.Plečka vypadá jako ta na obrázku, jen nemá červené kolečko.Dokážu prodat třeba triodyn nebo plastové okno ale tohle mi nepřekáží. |
 |
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 13.2.2012 Čtu a nestačím se divit, jak jste to tady všechno smíchali dohromady.Plečku-tu jsem koupil před dvaceti rokama někde na burze.Nikdy jsem jí nepoužil.A samozřejmě že jsem sní kdysi dělal, ale na záhumenku.Na zahradě stačí na plevel motyčka na dlouhé... celý příspěvek > |
 |
Pomoc s výběrem malého traktoru, 10.2.2012 Budete mít Béčko a koupíte si traktor do celkové váhy 3.5 tuny.Co s ním budete dělat když za ním budete tahat prázdný vlek?Nebo si myslíte že bude dobré, když bez zkušeností naložíte 5 tun a pojedete proti mě z kopce dolů?Právě si myslím že se to... celý příspěvek > |
 |
Jakou baterii do zahradního traktoru mtd, 30.1.2012 Chce to trpělivost.Někdo vám napíše co tam patří.Takové rady dát tam baterku podle kastlíku to ne.Je autobaterie, motobaterie atd. |
 |
|
 |
Doporučte sekačku na cca 300m2, 11.12.2011 Na 300m to je 10x30m.Jděte do mf a kupte tu nejlevnější.Nebo jinam to je jedno, aby někdo neřekl, že jim dělám reklamu.Když budete mít štěstí, tak jí za čas dáte sousedovi funkční, protože se vám bude líbit nový model.Mluvím o benzínu.Jestli budete... celý příspěvek > |
 |
Elektrika nebo benzin?, 25.11.2011 Asi jste husy nikdy neměl.Ty to akorát poserou a jenom z trávy chcípnou. |
 |
Jaký trakůrek, 20.11.2011 A myslím že za dvacet tisíc se ani koupit nedá to TK..Svatá pravda rozdíl v sekání bude velký. |
 |
Křovinořez Stihl - špatně seká stařinu, 2.11.2011 Obecně řečeno, máte o stroji zvaném křovinořez představu kterou vám nemůže splnit.Jste tedy zklamán.Když si takový stroj koupíte, tak ještě přibude starost, aby jste ho nezničil.Začnete se rozhlížet po čtyřzubém nástroji po hlavě s 3mm... celý příspěvek > |
 |
Jak sekat svah 600m2 bez elektriny?, 13.10.2011 Je dobře že jsme se na té motorové kose shodli.Podívejte já vždycky říkám, že lidi jsou chytří a méně chytří, Ale jestli sekám 5 let stejnou zahradu a vyzkoušel jsem mimo traktůrku všechno a tím by to šlo na mojí rovině asi nejlíp a vrátím se nakonec... celý příspěvek > |
 |