|
Koho odpuzuje trvale pustene radio, 19.11.2010 Přečetl jsem celou diskuzi. Puštěné rádio v objektu/ půda domu, chata/ opravdu odpuzuje hlodavce a kuny. Toto rádio musí být rozladěné tak aby syčelo a občas v něm prasklo a zahrčelo. Nemusí být puštěné nijak nahlas. Intenzita zvuku rádia stačí... celý příspěvek > |
 |
Jak na žáby ve skalce, 12.11.2010 Za mého mládí se u nás napouštěla nová přehrada. Kam se šláplo byla žába. Tento nadstav se brzo upravil. Toto je jeden případ enormího výskytu. Druhý a to vážnější případ je ten, že bydlíte v dobré lokalitě pro žáby a svojí činností jste... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Ako znicit krtka a hryzca vodneho, 12.11.2010 Tou elektřinou vyženete akorát žížaly. Při delším napájní půdy propálíte KWh. 4Kč = tolik utratíte za blbost. Je třeba opravdu dávat pozor na krokové napětí a taky můžete nechtěně kontakovat železné potrubí a tady jde pravdu o život. Dovede... celý příspěvek > |
 |
Podzimní třešně, 4.3.2010 Dvacet roku jsme bydlali na Kubově Huti - Šunava obec 1000mnm.Zde zrají třešně začátkem září.Vůbec jim nevadí 2m sněhu, ba naopak tající sníh pozdrží dobu kvetení.Sníh sleze do 15.5 pak je tak všelijak a když rozkvetou třešné je v této lokalitě... celý příspěvek > |
 |
Třešeň, dotaz začátečníka, 4.3.2010 Začátečník - Ta zahrada je opravdu veliká.Díry mám ve sponu 8 x8metrů. Mohu si pořídit celou alej důležité je aby tam něco uzrálo Děkuji |
 |
Třešeň, dotaz začátečníka, 4.3.2010 Vážení, potřebuji poradit jaké odrůdy třešní mám vysadit na pozemku
který je od severu a západu chráněn kopcem a lesem. Ornice sahá do hloubky 30 cm pak je jílovitá a kamenitá spodina. Zahrada je mimo mrazovou kotlinu.Kolem části... celý příspěvek > |
 |