Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jablko podobné James Grieve, 23.8.2012 Obsahuje fotku
U nás dozrávaly zároveň s tátovým James Grieve sousedovy jablka Wealthy, byly malinko žlutší, žíhanější a měly trochu křehčí a ne tak nakyslou dužinu...           Lída
Identifikace rostliny - pomoc, 23.8.2012 Obsahuje fotku
No on krvokvět nemá moc velké cibule, ten můj má cibuli asi 4cm průměr. Ale chce méně zalévat a hlavně tu cibuli zasadit polovinou nad zem. Navíc nemá moc rád přesazování kvůli poškození kořenů. Mám ho trvale v květináči. Když vyrazí, vyklepu z... celý příspěvek >
Červené listy viniča - čo sa stalo?, 22.8.2012
ps - navíc tazatel píše, že se zbarvily jen spodní listy potom, co posekal trávu..., ostatní má zelené...
Červené listy viniča - čo sa stalo?, 22.8.2012 Obsahuje fotku
Dovolím si oponovat, to není stolbur, ten vypadá jinak - viz přiložená fota.  Lída
Bílé skvrny na malinách, 22.8.2012
Jednotlivé bílé tvdrší bobulky v plodech způsobuje roztočík malinový, ale podle fotky bych řekla, že je plod popálený sluníčkem. Kompost jim v žádném případě nemohl uškodit.           Lída
Usychání kořenů a stonků, 22.8.2012
Ten odkvetlý stonek normálně na konci usychá, případný výhonek vyrazí z níže položených oček (to uschlé můžete odstřihnout). S kořínky neporadím, také mi občas nějaký zaschne. Máčím orchideje 1x týdně na půl hodiny, ale Phalenopsis... celý příspěvek >
Je to mozne?, 22.8.2012
To máte hryzce, ne rejska - rejsek stromům neškodí a je chráněný.        Lída
Sklizet najednou nebo postupne, 21.8.2012
Záleží na odrůdě, některá se nechávají vyzrát, některá je potřeba podtrhnout.            Lída
Červené listy viniča - čo sa stalo?, 21.8.2012
Nejsem vinař (jestli něco chybí poradí jiní), ale podle toho, co píšete, byly tyhle listy nejdřív zastíněné trávou a po posečení měly plné slunce - podle mně se jen zbarvily sluníčkem, na které nebyly... celý příspěvek >
Bergeron - co se stalo?, 21.8.2012
Je to sem tam list na přeskáčku a jen z jedné strany, to na žádnou nemoc nevypadá, ostatní listy jsou OK - nezaléval jste něco z té strany včera za sluníčka? Že případně něčím ovlhčené listy by mohlo slunce spálit.  Lída
Ruj vlasatá, 20.8.2012
Nezalévala jste ji za sluníčka na listy? Kapky pak působí jako lupa a list pod nimi se spálí...           Lída
Javor - choroba, nebo úpal?, 20.8.2012
Nevím, jestli u těch javorů na slunci máte zamulčované kořeny - drží jim to vlhko a neosychají jim pak tolik okraje listů.           Lída
Kusovky Jahod, 20.8.2012
Dosaďte ji tam, až vám vyroste zjara nějaká odnož... Nebo požádejte souseda o jeden kousek.           Lída
Prosím je to žampión?, 19.8.2012
Muchomůrka to není, ty mají bílé lupeny. Vypadá to na žampion - voní? Pokud by nevoněl, ale byl cítit fenolem a dole na třeni žloutnul, tak nejíst, byl by to žampion zápašný, který je mírně... celý příspěvek >
Množení švestky, 19.8.2012
Teď mne ještě napadlo - podívejte se dole pod korunou té švestky, jestli tam nerostou malé nebo větší proutky = výmladky z kořenů. Staré švestky bývaly pravokořenné a odkopnutím byste měla stromek hned.    L.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika