|
Příspěvky uživatele - 220.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Identifikace květiny, 29.8.2012 Záleží na tom zimování, u mne musí být v panelákovém bytě, takže ho trochu pokrátím na podzim a na jaře ho pak ostříhám důkladně. Lída |  | Aby nerostl jen pro ozdobu, 29.8.2012 Kamčatské borůvky, muchovník, rybíz, angrešt, josta, asi spíš pro dospělé pak aronii nebo rakytník. Na vřesovišti lze pěstovat brusinky ap. Lída |  |
|  | Letosni zima - cibule a pocet suknic, 29.8.2012 Jeřabin je dost, tak moc mírná ta další zima nebude... Na cibuli nevěřím. Lída |  | Poradí mi někdo, jak se jmenuje tahle rostlina?, 28.8.2012 Belamcanda by to mohla být, i podle uspořádání listů... |  | Peckoviny - řez, 27.8.2012 Řez by měl být ukončený do konce srpna, takže záleží, kdy vám švestky dozrávají. L. |  | Peckoviny - řez, 27.8.2012 Řežu broskve, meruňky, ryngle a prvních pár let švestky v srpnu, třešně prvních pár roků po sklizni. Lída |  | Co je to prosím přesně za rostlinku?, 26.8.2012 To tedy ne - Saxana to měla šalvěj přeslenitou (Salvia verticillata)... Lída |  | Calathea a syngonium - žloutnou listy, 25.8.2012 Ta calathea má malý květináč, dala bych o něco větší a novou zem, té nic není. A když budete v tom přesazování, dala bych novou zem i syngoniu. Zároveň uvidíte, zda to syngonium má v pořádku kořeny, to se mi nějak... celý příspěvek > |  | Identifikace rostliny - pomoc, 24.8.2012 Můj je po zaschnutí listů doma nechaný v květináči bez zalévání vedle stoupaček radiátoru v ložnici (cca 17-18°C) až do jara. Když začne vystrkovat špičku, odsypu horní vrstvu země a dodám novou. Pomalu začnu zalévat, postavím na okno. Po zmrzlých... celý příspěvek > |  | Identifikace rostliny, 24.8.2012 Hm..., ale ta vaše kyti má větší listy a menší koule květů, takže se asi pletu... Lída |  |
|  | Identifikace rostliny, 24.8.2012  Řekla bych, že to je žlutá lantana, ale u nás musí přezimovat doma. Lída |  | Prosím o radu s filtrem, 24.8.2012 Dobrý den,
mám možná hloupý dotaz ohledně filtru v akváriu, ale vážně nevím..Koupila jsem si nové akvárium, umístila jsem filtr, a nevím, zda hadička, která byla součástí filtru má být ponořená, nebo nad hladinou..Ve zverimexu mi řekli, že má být... celý příspěvek > |  | Jablko podobné James Grieve, 24.8.2012  Nemohla jsem na netu jiný obrázek Wealthy najít - ten dnešní je o trošku lepší, ale já si je pamatuji také ještě o něco plošší, hodně žíhaná, s dužinou bělejší, od slupkou místy slabounce narůžovělou a sladší než JG (ta jsou na mne moc kyselá). U... celý příspěvek > |  | Bílé skvrny na malinách, 24.8.2012 Minulý rok byla některá jablka se světlými flíčky spálenými sluncem, které vypadaly podobně - jako uvařené, měkké -podle toho jsem soudila, navíc někdy slunce opravdu PÁLÍ... Podobně také vypadají plody jahod na černé textilii, když "pere" slunce...... celý příspěvek > |  | Proč hnojit lilie kompostem, 23.8.2012 Kompost léta dávám průběžně postupně na celou zahrádku a neznám lepší zeminu. Nikdy jsem neslyšela, že by kompost byl nositelem všech chorob (pokud je ovšem správně udělán). U lilií se jen musí dbát na to, že kompost pro ně musí být dobře rozložený,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|