Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Identifikace květiny, 29.8.2012
Záleží na tom zimování, u mne musí být v panelákovém bytě, takže ho trochu pokrátím na podzim a na jaře ho pak ostříhám důkladně.         Lída
Aby nerostl jen pro ozdobu, 29.8.2012
Kamčatské borůvky, muchovník, rybíz, angrešt, josta, asi spíš pro dospělé pak aronii nebo rakytník. Na vřesovišti lze pěstovat brusinky ap.        Lída
Letosni zima - cibule a pocet suknic, 29.8.2012
Jeřabin je dost, tak moc mírná ta další zima nebude... Na cibuli nevěřím. Lída
Poradí mi někdo, jak se jmenuje tahle rostlina?, 28.8.2012
Belamcanda by to mohla být, i podle uspořádání listů...
Peckoviny - řez, 27.8.2012
Řez by měl být ukončený do konce srpna, takže záleží, kdy vám švestky dozrávají.           L.
Peckoviny - řez, 27.8.2012
Řežu broskve, meruňky, ryngle a prvních pár let švestky v srpnu, třešně prvních pár roků po sklizni.           Lída
Co je to prosím přesně za rostlinku?, 26.8.2012
To tedy ne - Saxana to měla šalvěj přeslenitou (Salvia verticillata)... Lída
Calathea a syngonium - žloutnou listy, 25.8.2012
Ta calathea má malý květináč, dala bych o něco větší a novou zem, té nic není.  A když budete v tom přesazování, dala bych novou zem i syngoniu. Zároveň uvidíte, zda to syngonium má v pořádku kořeny, to se mi nějak... celý příspěvek >
Identifikace rostliny - pomoc, 24.8.2012
Můj je po zaschnutí listů doma nechaný v květináči bez zalévání vedle stoupaček radiátoru v ložnici (cca 17-18°C) až do jara. Když začne vystrkovat špičku, odsypu horní vrstvu země a dodám novou. Pomalu začnu zalévat, postavím na okno. Po zmrzlých... celý příspěvek >
Identifikace rostliny, 24.8.2012
Hm..., ale ta vaše kyti má větší listy a menší koule květů, takže se asi pletu...  Lída
Identifikace rostliny, 24.8.2012 Obsahuje fotku
Řekla bych, že to je žlutá lantana, ale u nás musí přezimovat doma.  Lída
Prosím o radu s filtrem, 24.8.2012
Dobrý den, mám možná hloupý dotaz ohledně filtru v akváriu, ale vážně nevím..Koupila jsem si nové akvárium, umístila jsem filtr, a nevím, zda hadička, která byla součástí filtru má být ponořená, nebo nad hladinou..Ve zverimexu mi řekli, že má být... celý příspěvek >
Jablko podobné James Grieve, 24.8.2012 Obsahuje fotku
Nemohla jsem na netu jiný obrázek Wealthy najít - ten dnešní je o trošku lepší, ale já si je pamatuji také ještě o něco plošší, hodně žíhaná, s dužinou bělejší, od slupkou místy slabounce narůžovělou a sladší než JG (ta jsou na mne moc kyselá). U... celý příspěvek >
Bílé skvrny na malinách, 24.8.2012
Minulý rok byla některá jablka se světlými flíčky spálenými sluncem, které vypadaly podobně - jako uvařené, měkké -podle toho jsem soudila, navíc někdy slunce opravdu PÁLÍ... Podobně také vypadají plody jahod na černé textilii, když "pere" slunce...... celý příspěvek >
Proč hnojit lilie kompostem, 23.8.2012
Kompost léta dávám průběžně postupně na celou zahrádku a neznám lepší zeminu. Nikdy jsem neslyšela, že by kompost byl nositelem všech chorob (pokud je ovšem správně udělán). U lilií se jen musí dbát na to, že kompost pro ně musí být dobře rozložený,... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika