Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký druh česneku?, 14.9.2012
Osobně dávám Vekan.           Lída
Název tohoto plevele?, 14.9.2012
Popenec.         Lída
Neznámé pokojovky, 14.9.2012
Oboje je kroton. Nemá mít přímé slunce, ale dost světla (jinak nebude barevný), vlhkou zem, ale nepřelít, zalévat s citem. Ne moc zimu, nrmální pokojovou teplotu.           Lída
Houba na záhonu - jedlá?, 14.9.2012
Určitě klouzek.           Lída
Naseklý kmen, 13.9.2012
Mělo by to srůst, pokud to je jen seknutí a ne vyseknutí díry.           Lída
Jakou odrůdu jahod a kde objednat, 13.9.2012
A vidíte, já od nich předloni měla sazenice, že jsem tak nádherné v životě neviděla... Ale ono u sadby záleží spíš na kořenech, než na listech - jestli tam třeba neměli kroupy...           Lída
Identifikace kaktusu, 13.9.2012
Koukám, že u toho litchi vám také schnou listy jako mně, i když ho zalévám... Aspoň nejsem sama...    Lída
Co vysadit za česnek?, 13.9.2012
U nás bylo trochu česneku jen na trhu po 220-240,-Kč/kg.Vzala jsem ho na spotřebu. Ten, co mi přežil zimu a vyrostl, nechám na sadbu. Pro Ondřeje : rozhodně nesázet dovozový česnek, u nás by ani nepřežil zimu. Byly by to vyhozené... celý příspěvek >
Co je to za pokojovku?, 11.9.2012
Myslím, že Aglaonema.           Lída
Rostlina v trávníku - co to je?, 11.9.2012
Sice není z fotky poznat velikost, ale myslím, že to je rdesno ptačí - truskavec.           Lída        
Co je to za květinu, 11.9.2012
Smil, vždyť už Vám ho mičurinec určil!           Lída
Slunečnice vysoké 3,5 m, 11.9.2012
Dvouletka???
Začínám, 10.9.2012
Já bych vlastní budování jezírka nechala na jaro, času bude dost, protože vodní a bahenní rostliny se prodávají prakticky až od května. Teď do zimy by už těžko pořádně zakořenily tak, aby mohly "zpracovat " vodu v jezírku. Maximálně bych připravila... celý příspěvek >
Pámelník - černé skvrny na listech. Celé keře usychají, 10.9.2012
Asi bych to preventivně stříkla proti houbovému onemocnění, ale po googlování na mne vyjelo i to, že specielně pámelník je citlivá rostlina a indikuje zvýšené množství ozónu - viditelné znaky u různých rostlin jsou skvrny na listech (pokud jsem to... celý příspěvek >
Jakou růži vybrat (začátečník), 9.9.2012
Minirůže klidně použít můžete, pěstují se běžně i na záhonech stejně, jako ostatní růže.           Lída
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika