|
Příspěvky uživatele - 220.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký druh česneku?, 14.9.2012 Osobně dávám Vekan. Lída
|  | Název tohoto plevele?, 14.9.2012 Popenec. Lída |  |
|  | Neznámé pokojovky, 14.9.2012 Oboje je kroton. Nemá mít přímé slunce, ale dost světla (jinak nebude barevný), vlhkou zem, ale nepřelít, zalévat s citem. Ne moc zimu, nrmální pokojovou teplotu. Lída |  | Houba na záhonu - jedlá?, 14.9.2012 Určitě klouzek. Lída |  | Naseklý kmen, 13.9.2012 Mělo by to srůst, pokud to je jen seknutí a ne vyseknutí díry. Lída |  | Jakou odrůdu jahod a kde objednat, 13.9.2012 A vidíte, já od nich předloni měla sazenice, že jsem tak nádherné v životě neviděla... Ale ono u sadby záleží spíš na kořenech, než na listech - jestli tam třeba neměli kroupy... Lída |  | Identifikace kaktusu, 13.9.2012 Koukám, že u toho litchi vám také schnou listy jako mně, i když ho zalévám... Aspoň nejsem sama... Lída |  | Co vysadit za česnek?, 13.9.2012 U nás bylo trochu česneku jen na trhu po 220-240,-Kč/kg.Vzala jsem ho na spotřebu. Ten, co mi přežil zimu a vyrostl, nechám na sadbu. Pro Ondřeje : rozhodně nesázet dovozový česnek, u nás by ani nepřežil zimu. Byly by to vyhozené... celý příspěvek > |  | Co je to za pokojovku?, 11.9.2012 Myslím, že Aglaonema. Lída |  | Rostlina v trávníku - co to je?, 11.9.2012 Sice není z fotky poznat velikost, ale myslím, že to je rdesno ptačí - truskavec. Lída |  |
|  | Co je to za květinu, 11.9.2012 Smil, vždyť už Vám ho mičurinec určil! Lída |  | Slunečnice vysoké 3,5 m, 11.9.2012 Dvouletka??? |  | Začínám, 10.9.2012 Já bych vlastní budování jezírka nechala na jaro, času bude dost, protože vodní a bahenní rostliny se prodávají prakticky až od května. Teď do zimy by už těžko pořádně zakořenily tak, aby mohly "zpracovat " vodu v jezírku. Maximálně bych připravila... celý příspěvek > |  | Pámelník - černé skvrny na listech. Celé keře usychají, 10.9.2012 Asi bych to preventivně stříkla proti houbovému onemocnění, ale po googlování na mne vyjelo i to, že specielně pámelník je citlivá rostlina a indikuje zvýšené množství ozónu - viditelné znaky u různých rostlin jsou skvrny na listech (pokud jsem to... celý příspěvek > |  | Jakou růži vybrat (začátečník), 9.9.2012 Minirůže klidně použít můžete, pěstují se běžně i na záhonech stejně, jako ostatní růže. Lída |  |
 |
|
|
|