Příspěvky uživatele - 230.134

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Které maliny?, 5.7.2012
Po opětovném přečtení zdejších diskusí mám také ten pocit, že se všechny druhy daji stříhat stejným způsobem.Nechat živé loňské výhony pro dřívější sklizeň.Letošní budou rodit více ale později a ty suché výhony odstranit.Podle mne to jde i u... celý příspěvek >
Třešeň Regina, 5.7.2012
Jak vám přežila tato odrůda letošní mrazy a jak to vypadá z úrodou.
Asijské hrušně (Rumové), 5.7.2012
Nikdo se neozývá to je škoda, možná je to tím že Nittaka je novější odrůda. Mám na zahradě ještě místo na jeden stromek, a přemíšlím nad Hosui nebo Nittakou tak nevím.Nemá někdo alespoň Hosui že by poradil.Zajímá mne chuť, velikost plodu, růst stromu... celý příspěvek >
Které maliny?, 2.7.2012
Poloha je trochu vyšší okolo 470 m.n.m chráněné místo.Když není taková zima a jarní mrazy jako letos tak se tu daří skoro všemu.Záhon bude dobře prohnojen kompostem a možná přidám i uleželí koňský hnůj.Zkusím nejspíš tu Polku, Polanu,Zevu II nebo... celý příspěvek >
Asijské hrušně (Rumové), 2.7.2012
Měl už někdo alespoň malou úrodu asijskych hrušek Nittaka, jaké jsou.
Meruňky Pincot a Kioto, 2.7.2012
Alespoň fotečka by nebyla?  To víte u nás možná budou brambory.
Které maliny?, 2.7.2012
Děkuji paní Marii za pravdivé hodnocení. Pěstuji všechno možné, ale maliny jsem se rozhodl vysadit až letos nejen protože jsou super, ale hlavně kvůli dětem aby měli co zobat. Tak jsem si myslel že mi někdo poradí z odrůdama. Záhon bude 80cm... celý příspěvek >
Letošní rok byl divnej.Jedno v loni vysazený Kioto mi zmrzlo druhé zřejmě namrzlo. Dlouho to vypadalo že taky odejde, až nedávno se stromek probral, ale nevím jestli bude za něco stát.Proto jsem zvědav jak se Kiotu daří jinde, a jestli ho mám zase... celý příspěvek >
Zajímalo by mne jak je na tom letos odrůda Kioto. Jestli bude nějaká úroda.
Které maliny?, 26.6.2012
Malinám nerozumím a jsem s toho jelen.Jedny jsou Remonantní, další plodí na jednoletém dřevě některé jsou stále plodící tak které můžu dát dohromady když se stejně promíchají. Jde mi o stříhání.
Které maliny?, 26.6.2012
Ještě mám jednu otázku, nevadí když dám víc druhů do jednoho záhonu?Aby pak jeden druh neutiskoval druhý.
Které maliny?, 26.6.2012
Chtěl bych vysadit pár druhů malin podél plotu.Poradí někdo, které odrůdy jsou v dnešní době nej. Pokud možno s velkými plody, sladké a aromatické. Budu mít kořenovou oporu i ohrádku proti poléhání.
Škůdci na Oleandru, 27.5.2012 Obsahuje fotku
Na větvích Oleandru se oběvily tyto pavučinky plné nějakého hmyzu. Hmyz je velký asi 3-4 mm. Větve jsou jím přímo obaleny. Nikde jsem nenašel co to je, poraďte prosím jak se toho zbavit.
Hrušeň Alfu nebo jinou, 18.5.2012
Letos mi zmrzla nová Wiliamsova, budu jí muset nahradit a nevím si rady jakou.Poradí mi prosím někdo? Letní, odolná, atraktivní plody, míň vzrůstná, chuťově dobrá.Zatím je favorit Alfa.Jižní čechy 475m.n.m.
Broskev Symfonie, 18.2.2012
Dobrá zpráva. Uvidíme jak se jí bude dařit i ve vyšší poloze.
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika