|
Příspěvky uživatele - 155.121
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je sazeničkám?, 7.4.2014 Ale pozor, musí se přiměřeně zalévat, aby rašelina nevyschla. Já ten květináček ještě trochu opatrně natrhnu. |  | Meruňky, monilioza 2014, 7.4.2014 Bylo. Během kvetení několik dnů pršelo (voda stála na cestičkách) a bylo zima. Ideální podmínky. I tak tu a tam každoročně nějaká ta větévka odejde. Nestříkám všechno vším, ale s rozmyslem.
|  |
|  | Kde koupím Vistárii, 7.4.2014 Včera jsem fialovou zlikvidoval. Za 12 let ani jednou nekvetla. |  | Mangold, 7.4.2014 Ale špenát je špenát. Taky jsem zkoušel čtyřboč (novozélandský špenát). Dá se. Ale také to není ono. |  | Čím zlikvidovat řepku?, 3.4.2014 Jetel luční by měl odolat, jiný asi ne. |  | Čím zlikvidovat řepku?, 3.4.2014 Nějaký selektivní herbicid do trávníku. Agritox, Dicopur... Ty vyjdou nejlevněji. Mrkněte na agromanualshop. Ale nejdříve bych ty zemědělce hnal k zodpovědnosti. Pokud se vysemení, tak se jí nezbavíte.
|  | Stomp - zazrak v boji s burinou?, 28.3.2014 Před setím, postemergentně, preemergentně. Význam najdede na internetu. |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 27.3.2014 Dnes v HK na baráku +1,2°C a slabý šedivec. Takže OK |  | Rajčata pro sezónu 2014, 27.3.2014 Mně teprve začínají klíčit... |  | Předpěstování košťálovin, 26.3.2014 Košťáloviny kromě kedlubů se sází po děložní lístky. Můžete vyset i přímo na záhon.
Tohle zlikvidovat. |  |
|  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 25.3.2014 Měď hubí bakterie, které po rozvinutí žijí v květech. Jsou všude v koruně. Bakteriální buňka slouží jako krystalizační jádro pro vytvoření krystalu vody. Ve škole jsme namáčeli nit s uzlíkem do roztoku modré skalice a obvykle na uzlíku vyrostl... celý příspěvek > |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 25.3.2014 Metodiky ochrany zahradních plodin. Postřik účinný proti monilii bude. Proti mrazu musíte doufat. Má se stříkat na nerozvinuté květy několik dnů před očekávaným mrazem (aby bakterie pošly a nedostaly se do květů).
|  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 18.3.2014 Já jsem viděl květopase jen na obrázku. U nás není. Ale proč ne. Mám ale hodně meru jabloňovou, tak něco přidám (Reldan, Mospilan). |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 18.3.2014 Syllit používám jen samotný. Často se rád sráží s jinými přípravky. K tomu máme velmi tvrdou vodu (samotná mu nevadí). Před květem použijiu plus ještě něco na padlí. Třeba Mythos + Talent. Tímto stříkám jabloně i hrušeň. Mám jednu, malou. Vezmu i... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 18.3.2014 Měl jsem i tekutý a teď mám práškový. Dám 0,1 %. |  |
 |
|
|
|