Příspěvky uživatele - 155.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je sazeničkám?, 7.4.2014
Ale pozor, musí se přiměřeně zalévat, aby rašelina nevyschla. Já ten květináček ještě trochu opatrně natrhnu.
Meruňky, monilioza 2014, 7.4.2014
Bylo. Během kvetení několik dnů pršelo (voda stála na cestičkách) a bylo zima. Ideální podmínky. I tak tu a tam každoročně nějaká ta větévka odejde. Nestříkám všechno vším, ale s rozmyslem.
Kde koupím Vistárii, 7.4.2014
Včera jsem fialovou zlikvidoval. Za 12 let ani jednou nekvetla.
Mangold, 7.4.2014
Ale špenát je špenát. Taky jsem zkoušel čtyřboč (novozélandský špenát). Dá se. Ale také to není ono.
Čím zlikvidovat řepku?, 3.4.2014
Jetel luční by měl odolat, jiný asi ne.
Čím zlikvidovat řepku?, 3.4.2014
Nějaký selektivní herbicid do trávníku. Agritox, Dicopur... Ty vyjdou nejlevněji. Mrkněte na agromanualshop. Ale nejdříve bych ty zemědělce hnal k zodpovědnosti. Pokud se vysemení, tak se jí nezbavíte.
Stomp - zazrak v boji s burinou?, 28.3.2014
Před setím, postemergentně, preemergentně. Význam najdede na internetu.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 27.3.2014
Dnes v HK na baráku +1,2°C a slabý šedivec. Takže OK
Rajčata pro sezónu 2014, 27.3.2014
Mně teprve začínají klíčit...
Předpěstování košťálovin, 26.3.2014
Košťáloviny kromě kedlubů se sází po děložní lístky. Můžete vyset i přímo na záhon. Tohle zlikvidovat.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 25.3.2014
Měď hubí bakterie, které po rozvinutí žijí v květech. Jsou všude v koruně. Bakteriální buňka slouží jako krystalizační jádro pro vytvoření krystalu vody. Ve škole jsme namáčeli nit s uzlíkem do roztoku modré skalice a obvykle na uzlíku vyrostl... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 25.3.2014
Metodiky ochrany zahradních plodin. Postřik účinný proti monilii bude. Proti mrazu musíte doufat. Má se stříkat na nerozvinuté květy několik dnů před očekávaným mrazem (aby bakterie pošly a nedostaly se do květů).
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 18.3.2014
Já jsem viděl květopase jen na obrázku. U nás není. Ale proč ne. Mám ale hodně meru jabloňovou, tak něco přidám (Reldan, Mospilan).
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 18.3.2014
Syllit používám jen samotný. Často se rád sráží s jinými přípravky. K tomu máme velmi tvrdou vodu (samotná mu nevadí). Před květem použijiu plus ještě něco na padlí. Třeba Mythos + Talent. Tímto stříkám jabloně i hrušeň. Mám jednu, malou. Vezmu i... celý příspěvek >
Měl jsem i tekutý a teď mám práškový. Dám 0,1 %.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika