|
Příspěvky uživatele - 155.121
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lesní bylina, 24.4.2014  A což tahle??? |  | Lesní bylina, 24.4.2014  Je to ona? |  |
|  | Postřik jabloní, 24.4.2014 Dithane, i "trochu prošlé", to nedělá. Nedošlo k záměně? |  | Padlí révové, 24.4.2014 Začíná se stříkat, kydž jsou vyvinuté asi 4 nebo 5 listů. Letos bude padlí hodně, nemrzlo. |  | Ničenia plevela, 24.4.2014 Pozor na citlivost některých odrůd brambor při aplikaci Sencoru na list. Tuším, že přehled je na agromanuálu. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleč na jádrovinách 2014, 23.4.2014 Najděte si "fenologické stupnice". To BBCH je zkratka z němčiny. Zadejte si "zkratka BBCH". Nurelle D je dryják, používal jsem ho také, ale dávno. Karate by mělo stačit. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleč na jádrovinách 2014, 23.4.2014 To jsou růstové fáze konkrétní plodiny. Spíš ale BBCH.
|  | Hálčivec švestkový (Phytoptus similis), 22.4.2014 Nebylo by lepší Sanmite než Nissorun? |  | Plzáci, 22.4.2014 Ferramol jsem nezkoušel, ale známí říkali, že nic moc. Vanisch je dobrý, ale nejvíce se mně zamlouvá Mesurol. |  | Plzáci, 22.4.2014 Zatím ani jeden. Jenom suchomilné pásovky. Ty jsou ale hodné. |  |
|  | Paprika Hamík, 18.4.2014 Náhodou jsou pěkné. Zmrzlí jsou až za měsíc. Trochu bych je ortužoval. Na den bych je dával podle počasí ven a postupně i na noc. |  | Mráz - malé plůdky meruněk, 18.4.2014 V HK dnes jen slabý šediveček, v šest ráno na baráku +2,5°C. Tak snad už naposled. |  | Mráz - malé plůdky meruněk, 17.4.2014 Kritická bude dnešní noc. V HK jasno, chladno, zima. Ale k ránu se má nasouvat oblačnost, kéž by! |  | Liliovník, 17.4.2014 Určitě lze a i zálivka. Vyčkejte, třeba bude mít někdo z diskutujících zkušenost. |  | Liliovník, 17.4.2014 Houba ucpává cévní svazky. Takže přípravek musí pronikat do rostliny být rozváděn cévními svazky. Dříve byl Fundazol, dnes by snad pomohl Topas (postřik i zálivka). |  |
 |
|
|
|