|
Příspěvky uživatele - 243.43
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zasilka od LukonBulbs, 8.2.2012 Dobrý den, mrzí mě jak pořád tady kritizujete jen jednu firmu LUKON BULBS.Já si od nich objednávám skoro 4 roky (nejsem sama, kdo si objednává)a vždycky mi vykvetlo, to co jsem si objednala.Je pravda, že jednou mi poslali o 5 kosatců méně, poslala... celý příspěvek > |  | Zasychání vrcholků okurek, 15.7.2010 Dobrý den,
podívejte se zblízka na listy, jestli se vám neobjevily svilušky, protože ty se dokážou rychle zmocnit listů, vrcholků a vysát rostlinu během pár dnů(pokud se jim daří). Obalují postupně vrcholek do nenápadné pavučinky, pokud ji najdete,... celý příspěvek > |  |
|  | Teplota ve skleníku, 15.7.2010 Dobrý den, přít se asi fakt nemá cenu. Každý má odlišné podmínky. Já mám sama zkušenost, že v letních vedrech mi ve skleníku teplota neklesne ani pod 38°C (v poledne je to i kolem 45°C). Teploměr mám neustále ve skleníku a větrám pouze... celý příspěvek > |  |
|
|
|