|
Příspěvky uživatele - 224.120
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pochlubte se svojí zahrádkou, 21.6.2012  Ještě pár...
|  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 21.6.2012  Dobrý den, narozdíl od p. Lídy mám pidizahrádku, pár m2 za domem uprostřed města, ale ta radost ze zahradničení bude podobná. Dáša |  |
|  | Habr nebo buk?, 28.2.2012 Doporučuji habr, více se po zastřihnutí rozvětvuje a tím pádem zahušťuje.D. |  | Výsev lípy, 11.2.2012 Dobrý den, mám velkou lípu za plotem a pod ní trvalkový záhon. Každý rok na jaře a v létě pleju stovky lipových semenáčků, některé jsem zasadila do květináčů a pěstuju si lipové "bosnaje". Takže si myslím, že s vypěstováním nebudete mít... celý příspěvek > |  | Šípková růže - přesadit nebo namnožit?, 7.2.2012 K tomu absolutnímu nezdaru s vlastním pěstováním ze semínek - šípek klíčí až druhým rokem, takže na podzim zasít, příští jaro nic nevyroste, zato další jaro budete mít záplavu semenáčků. Mám to z vlastní zkušenosti, poradila mi to kolegyně-... celý příspěvek > |  | John deere jm 36, 8.12.2011 Dobrý večer, problém se sběrem trávy je vyřešen. Koupil jsem nůž Al-ko 56cm s lopatkami (high lift), vyhovuje jak záběrem, tak i průměrem středového otvoru. Po vyzkoušení (opravdu dnes 8.12.) jsem konečně se sekačkou spokojen, sběr trávy a plnění... celý příspěvek > |  | John deere jm 36, 25.8.2011 Dobrý den,
mám podobný názor jako vy.
Co se týče provozu, startů a ovládání pojezdu vše ok.
Moc dobře neplnila koš - po zvýšení otáček motoru je to už v pořádku, ale co se týče sběru trávy, tak ten není stále dokonalý. Problém je v mulčovacím... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|