Příspěvky uživatele - 18.153

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Něco na kamenech v jezírku, 27.10.2012
Souhlasím, jsou to vajíčka vodních šneků. Žabí budou zase až na jaře.
Slunečnice pestrá, 17.7.2012
V Karlových Varech je prodávají v OBI za 55,-Kč, třeba je prodávají i jinde v OBI. Musím říct, že i v dobré kvalitě, velikost cca 8cm.
Zamrzání jezírka, 18.2.2012
Polystyrén jsem zkoušel a i když jsem na hladinu položil dva kousky cca 10x10 cm tak to normálně zamrzlo.
Zamrzání jezírka, 6.2.2012
Lekníny by snad měly přežít, známá lekníny dělá na kšeft a má je všechny cca v hloubce 30 cm a vždycky prý bez problémů.
Můj motorek má 4w a 10m hadičky až do jezírka. Dneska ale přituhuje a i když to zatím funguje začínám se obávat a uvažuji o koupi topného tělíska, které dám po dobu těch největších mrazů ke vzduchování.
I při současných denních teplotách -22 stupních se mě zatím velice dobře osvědčil vzduchovací kámen, který mám zhruba 40 cm pod hladinou. Zatím se stále udržuje 10 cm nezamrzlý kruh v již tak dost silném ledu. Jen každé ráno a večer tomu trošku... celý příspěvek >
Vhodná odrůda, 21.1.2012
Děkuji za rady, podívám se a snad vyberu dobře.
Vhodná odrůda, 21.1.2012
Poradí mi někdo, jaká odrůda stolního vína by byla vhodná k pěstování na západě Čech? Chtěl bych pár sazenic zasadit ke stěně domu, která je od rána až do pozdního odpoledne vyhřívána sluncem. Žádný vinohrad, jen ke zpestření jídelníčku, pár sazenic... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika