Příspěvky uživatele - 69.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zkušenosti s odrůdou Malverina, 30.9.2009
Dobrý den, rád bych se zeptal jestli nemáte někdo zkušenosti s odrůdou Malverina. Zejména mě zajímají informace ohledně výroby vína z ní a také jeho kvality. V předchozí diskuzi zde na podobné téma někdo uváděl horší kvalitu ve srovnání se... celý příspěvek >
Americká okurka, 20.8.2008
Nyní jsem surfovala po internetu a zjistila dle obrázku, že to není amer. okurka, ale Ačokča=mexická okurka, ale problém s konzumací nadále zůstává. Plody se sklízí malé s bílými semeny, používají se syrové i nakládané i do salátu, dokonce se dají i... celý příspěvek >
Americká okurka, 20.8.2008
Dobrý den, dostala jsem malou rostlinku, prý americké okurky, kterou pěstuji venku a která se rozrostla do obrovských rozměrů.Vyvázala jsem jí k opěrným tyčím. Nyní ji zaštipuji, objevuje se mnoho malých plodů. Protože nemám zkušenosti s touto... celý příspěvek >
Kosatce, 6.3.2008
Ahoj, potřebovala bych spíš poradit. Jsem začátečník a na zahradě (loni koupené) mám hlízy kosatců - částečně nad povrchem země, které ale mají jen listy, květy málo. Prosím, jak a kdy nejlépe zmlazovat? Děkuji Lenka
Břečťan na střeše, 11.9.2007
iky a jaká je jiná možnost? nadzvedneto i asfaltovou šindel? :-) diky Horak
Břečťan na střeše, 10.9.2007
Dobre, a co mam s výhony dělat, stříhat aby nesli na strechu nebo otačet dolů aby rostli dal? Co je lepší? Dekuji Horák / Příbram "mam na baraku asfaltové šindele".
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika