Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Česká rajčata, 1.2.2014
Mám zájem o veškeré informace o rajčatech pěstovaných v Československu před rokem 1950. Jedná se mně o to, které odrůdy byly pěstovány, případně jejich charakteristika. Zajímá mne také, z jaké publikace bych mohl tyto informace získat. Stačí mně,... celý příspěvek >
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 30.1.2014
Mne jen zajímalo, jestli jste opravdu měřil? Jinak teorie o přisvěcování je zde na tomto webu plno a o nějakém přisvěcování paprik neuvažuji.                              ... celý příspěvek >
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 29.1.2014
Opravdu jste naměřil 5000 Lx?                      Mr Big
Výroba samozavlažovacích květináčů, 28.1.2014
Podle mne to nemůže fungovat, protože voda ve spodních nádobách bude mít volnou otevřenou hladinu a při vysokých teplotách se brzy odpaří. Pokud mají Vaše barely víko, tak si z něj vyrobte mezidno, voda bude mezi oběma dny a nebude se moci tak... celý příspěvek >
Výsevní substrát, 27.1.2014
Naposledy jsem propařoval výsevní substrát před dvaceti lety, když jsem vyséval kaktusy. Na zeleninu (plodovou, listovou a košťálovou) substrát nijak nedesinfikuji. Používám kompost (2 díly) a nějaký komerční universální pěstební substrát (1 díl).... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 26.1.2014
Mirku, máte pravdu, jsou si asi podobné, ale pravděpodobně pouze tvarem. Ale chuť je důležitější, alepoň pro mne. Pokud jde o tvar, nejsem ani schopen vyjmenovat všechny odrůdy, které jsou podobné např. Tornádu F1.        ... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 25.1.2014
Tomatoberry F1 je hybridní odrůda anglické provenience. Gardenberry F1 je nová odrůda firmy Nebelung u nás prodávaná se značkou Kiepenkerl. Protože se jedná o hybridy (dokonce každý od jiné firmy) není možné aby se jednalo o odrůdu totožnou jen s... celý příspěvek >
Teplota pri paprikách, 24.1.2014
Paprika vyžaduje k normálnímu růstu a vývoji poměrně vysoké teploty. Snížení teploty na 10-12 °C zpomaluje růst a rostliny i při dostatku vody trpí suchem, poněvadž kořeny nejsou schopny při nižších teplotách přijímat vodu. Pokusy bylo zjištěno, že... celý příspěvek >
Samospád - bude to fungovat?, 22.1.2014
Pochopitelně to bude fungovat (spojeité nádoby). My jsme měli ve stanovém táboře napájení vodou ze studánky vzdálené cca 300 m, převýšení bylo něco přes dva metry. Použitý poliš 1´´  vedený po zemi v lese. Je dobré aby u studánky byla větší... celý příspěvek >
Mini, Bibi, Datlo od Semo, 21.1.2014
Pro mne je to také velké zklamání- měl jsem pro ně rezervováno 6 míst na zahradě. Budu muset všechno přehodnotit a rozhodnout se, kterými odrůdami tyto cherry rajčata nahradit.                  Mr... celý příspěvek >
Teplota pri paprikách, 21.1.2014
Já pěstuji všechny přísady na okně a mám tam trvale 17-18 °C. Nemám s tím, žádné problémy, sazenice se nevytahují. Při této teplotě je pochopitelně potřeba počítat s tím, že doba předpěstování bude delší.            ... celý příspěvek >
Papriky, rajčata na vatě?, 20.1.2014
Já si myslím, že je to úplně zbytečné. Pokud chcete vidět jak Vám semena klíčí, tak je dejte na povrch substrátu (pochopitelně musí být vlhký), nezasypávejte je. Kelímek přikryjte sklem nebo nějakým plastem. V momentě když vidíte že semena klíčí, tak... celý příspěvek >
Česká rajčata, 18.1.2014
Dnes jsem prakticky zahájil rajčatovou sezónu 2014. Tak jak jsem si předsevzal, budu letos mimo jiné pěstovat také česká rajčata (mám dojem, že mám nebo budu mít semena cca 22 odrůd). Sezónu jsem zahájil výsevem semen odrůd z okruhu Stupických rajčat... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 15.1.2014 Obsahuje fotku
Já používám plastové tabulky na které lepím samolepky odolné povětrnostním podmínkám potištěné laserovou tiskárnou. Na obrázku vlevo jsou dvě tabulky, které visely na rajčatech dvě sezóny, uprostřed je folie s vytištěnými jmény rajčat pro letošní... celý příspěvek >
Rajčata, 15.1.2014
Musíte si víc pohrát se sazenicemi, aby nebyly tak vytáhlé. Odrůdou to jistě není.  Sázet zešikma je jen záchranná akce.                             Mr Big ... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika