|
Příspěvky uživatele - 110.9
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slimáci a zima, 4.2.2012 Dobrý den, nechtěl jsem zakládat novou diskuzi, tak reaguji sem. V uplynulých dnech nás zasáhly silné mrazy a na některých místech neleží sněhová pokrývka, což vede k rychlejšímu promrznutí půdy. Meteorologové uvádějí, že v hloubce 50 cm a 100 cm... celý příspěvek > |  | Voda ve větvi, 17.12.2011 Dobrý den, včera jsme ve větvi ořešáku objevili přibližně tři decimetry vody (na výšku). Dostala se tam kvůli otvoru, do kterého stíkala voda během deštivých dnů. Jedná o důležitou větev stromu - obvod kolem jednoho metru.... celý příspěvek > |  |
|  | Černání kůry a následné odpadávání, 4.11.2011 Díky moc za radu, asi ji pokácím, jablek stejně moc neměla, spíše nám sloužila tím, že byl pod ní stín k sezení Když ji pokácím, je nutné odstranit i kořeny? Na stejné místo nebo poblíž bych chtěla vysadit nový strom. |  | Černání kůry a následné odpadávání, 4.11.2011  Dobrý den, poradil by mi někdo, co mám dělat, když na jabloni černá kůra a následně odpadává, jabloň je stará asi 20 let, zahradu jsem koupila a nemám žádné zkušenosti. Díky moc za rady. Blanka Kojzarová |  |
 |
|
|
|