Příspěvky uživatele - 2.247

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pomoc s výběrem malého traktoru, 12.2.2012
Pánové úroveň dotazů majitele disponibilních prostředků 750000Kč na sekání trávy - naposled to že má řidičák céčko a neví, že může jezdit s traktorem (drtivá většina z nás to céčko dělala před vojnou a tam pak dali automaticky T), se mně nějak... celý příspěvek >
Vari GCV 190 vs. kopec, 3.2.2012
Jak už jsem tu jednou psal, závaží nezávaží, pokud je to do kopce, jak znělo zadání, tak 5 nebo 6,5 koně na náklad a obsluhu je málo, mám to vyzkoušené. O komfortu obsluhy nemluvě.
Kolik utáhne travní traktor? Aneb universálnější pomocník na zahradu, 19.12.2011
Určitě souhlasím s tím TZ4, také jsem to viděl v akci, 6 tun po lese by nedaly ani 2 shora uváděné "traktůrky" za sebou, je to silný a předimenzovaný komunál, pak jedině něco jako kubota.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika