|
Příspěvky uživatele - 76.147
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nože do sekaček - materiál, 14.12.2007 Nevíte někdo jaký materiál /třída oceli/ se používá na výrobu nožů do sekaček zhledem k vysokým cenám nožů? |  | břečťan kvetoucí, 10.9.2007 Neví někdo jak se nazývá druh břečťanu, který v teď na podzim začíná kvést a na jaře má plody? Má trochu odlišné listy než běžný břečťan, větší, méně členité. Kde by se dal takový břečťan koupit nebo jak by se dal namnožit řízky, v jaké roční době? |  |
|  | Rakytník samice - sháním, 10.9.2007 Pořídil jsem si vloni párek rakytníků, ale po roce se zdá, že to jsou dva samci. Sháním jednu až dvě odrostlejší samice - neví někdo, kde by se daly koupit zaručeně samičí keře? |  | dřín květnatý - kde sehnat?, 10.9.2007 Poraďte mi prosím, kde bych sehnal dřín květnatý - cornus florida. Na internetu jsem ho našel pouze v zahradnictví Havlis, ale tam jsou příliš drahé. Předem děkuji za tipy. |  |
|
|
|