Příspěvky uživatele - 154.78

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nepropíchnutelné kolečko, 29.1.2011
Pane Kolečko, trochu nám tady mažete med kolem pusy ne? Až sem dáte video jak jezdíte s kolečkem šutrů rychlostí 8 km/hod. tak Vám uvěřím. Na opravu používám opravný sprey na pneu z automobilu- klasickou pěnou je to blbost.Po čase se to začne... celý příspěvek >
Sněhovou frézu Hecht 9970 nebo MTD ME 66T, 10.1.2011
Tedy pánové, děkuji za příspěvky. Dnes jsem obvolal pár potencionálních dodavatelů /kamenné i internetové obchody/ a nesehnal jsem ani jednu výše uvedenou frézu. Vše vyprodáno, možná bude něco v březnu.Takže pokud se to náhodou nestihne někde sehnal... celý příspěvek >
Sněhovou frézu Hecht 9970 nebo MTD ME 66T, 8.1.2011
Dobrý den prosím o radu. Mám vyhlédnuty tyto sněhové frézy a prosím o radu, kdo je máte o zkušenosti co vzít raději. První stojí 29.990,- Kč a druhá 37.430,- Kč  /jsem limitován do 40.000,- Kč/ Potřebuji odklízet sníh do celkem prudkého kopce,... celý příspěvek >
Sekačka na 3 ha zahradu, 22.11.2010
Jestliže to máte vyzkoušené Vy, tak OK. Ale já ze své zkušenosti řeknu, že je to jako se všemi značkami. Něco od HQ je lepší a něco horší. Zrovna trakturky nejsou nic moc. Jinak souhlasím s tím, že je lepší kupovat u autorizovaných prodejců- S tím... celý příspěvek >
Kysané zelí, 30.10.2010
U nás ihned po naložení zakrýváme víkem a zalíváme. Nikdy jsme to jinak nedělali. Asi kvůli přístupu vzduchu.
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 31.1.2010
Ano, dnes jsem uklízel sníh. To samé včera, předevčírem a také před a předpředevčírem. To se rozumí do krmítka jsem také něco dal a také pozoroval kde nám běhají po zahradě zajíci, srnky atd. Odpoledně jsem se proběhl /nebo spíše prošel/na běžkách a... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika