|
Příspěvky uživatele - 6.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ruská zima, 8.2.2012 Ok - Googl, teploty u nás, počasí v ČR aktuálně a snad to máte... B-)) |  | Ruská zima, 8.2.2012 No, tak tohle se dá určitě dohledat přes Googl - hned jsem to i vyzkoušel a šlo to... |  |
|  | Ruská zima, 8.2.2012 Zdravím, tady Brno - Židenice... U nás bylo (zatím) max. -17-18°C. Něco málo hlav (14-15) chci letos zasadit taky a tak bych Vám všem přispěvatelům do diskuze, chtěl poděkovat. Sice to nejsou vždy příspěvky moc povzbudivé, ale přesto nám začátečníkům... celý příspěvek > |  | Pokazil jsem kvas?, 30.1.2012 Děkuji, já se letos dal poprvé na jablkovici, bohužel jsem nepřekonal strach a kvas jsem nezamíchal. Přemýšlel jsem o tom, ale... Příští rok to risknu. Snad bude úroda aspoň taková, jako letos a nebo taky lepší. Použil jsem Rubíny cca 250 l kvasu ve... celý příspěvek > |  |
|
|
|